DOKTERSASSISTENTE POLI OOGHEELKUNDE
Saxenburgh

De poli Oogheelkunde zoekt een enthousiaste DOKTERSASSISTENTE die kijkt naar mogelijkheden en echte teamplayer is!

Wat maakt werken bij poli oogheelkunde in het Saxenburgh Medisch Centrum aantrekkelijk:

“We ontvangen en beoordelen de patiënt écht samen met de artsen en we doen er alles aan om de goede behandeling in te zetten en de patiënt op zijn gemak te stellen. We worden gewaardeerd om de combinatie van warmte en deskundigheid dat vertrouwen wekt.”

Hoe ziet het werken er bij de poli Oogheelkunde er uit?
De sfeer is bij ons professioneel en patiëntgericht. Meedenken en zelfstandigheid worden enorm gewaardeerd én gestimuleerd. Je werkt namelijk in een team waarbij je korte lijnen hebt met elkaar.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een gediplomeerd doktersassistente, met een open en gastvrije houding die patiënten goed begeleidt en informeert. Je werkt graag zelfstandig in een dynamische omgeving. Je bent gedreven om steeds te kijken wat beter kan. Je hebt een flexibele instelling en sociaal vaardig. Een positieve instelling en respect staan voorop.

Poli Oogheelkunde
Sinds september 2020 werken we in een prachtig nieuw en eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen en voordelen van dien. Ons team bestaat uit meerdere oogartsen, 4 TOA’s, 2 optometristen, 2 orthoptisten en diverse (onmisbare!) ondersteuners.

Saxenburgh Medisch Centrum
Onze locatie bevindt zich in het Saxenburg Medisch Centrum. Ook draaien wij spreekuren in Coevorden, Ommen en Westerhaar.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een team met leuke collega’s waar je kennis en vaardigheden tot hun recht komen!

  • 24 uren per week
  • Salaris is minimaal € 2.028,- en maximaal € 2.972,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 35)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt uiterlijk reageren tot 22 augustus 2022. Wil je liever eerst meelopen? Zodat je een inschatting kan maken of deze baan bij jou past? We laten je graag zien hoe we werken, zodat jij een goede keuze kan maken. Om mee te lopen of om vragen te stellen kan je contact opnemen met Margreet Theisens of Monique Nijboer via (0523) 27 6315.

Ter informatie melden wij dat de sollicitatiegesprekken gepland staan op vrijdagmiddag 2 september 2022.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.111
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Margreet Theisens of Monique Nijboer via (0523) 27 6315
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 19-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 22-08-2022
Nummer 112665
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh