Doktersassistente voor kleinschalige huisartsenpraktijk Doetinchem
Huisartsenzorg Oude IJssel

Functieomschrijving

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke, afwisselende functie in een huisartsenpraktijk?

Omdat één van onze doktersassistentes vertrekt zoeken wij voor ongeveer 17 uur per week op korte termijn

een gediplomeerd doktersassistente

Ben jij of ken jij een doktersassistente wie toevallig op zoek is naar een baan als doktersassistente voor meer  dan 17 uur? Kun je makkelijk schakelen tussen 2 praktijken? Dan is deze functie ook mogelijk te combineren met parttime uren in een andere praktijk (Keijenborg) op de maandag en woensdag.

"Kleinschaligheid is onze kracht, we werken met een klein team enthousiast samen aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten!"

Jouw functie
Als doktersassistente ben jij het gezicht van onze praktijk. Wij hebben een gezellig team in een kleinschalige praktijk, waarbij we collegialiteit, kwaliteit, ontwikkeling en samenwerking belangrijk vinden.                        
Jouw takenpakket bestaat o.a. uit triage volgens de NHG-richtlijnen, zelfstandig spreekuur, assisteren van de huisarts bij ingreepjes, baliewerkzaamheden en administratie.  Ons His is momenteel CGM, eind 2022 gaan we over op Promedico.  

Functie eisen

Wat vragen we van jou?
Je bent collegiaal en flexibel, en in het bezit van een diploma doktersassistente. Je kunt werken in teamverband, maar ook goed alleen. Je kunt je goed inleven in onze patiënten en daarop anticiperen. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, denkt graag proactief mee en beschikt over de nodige computervaardigheden.

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan in een kleinschalige praktijk met plm. 2600 patiënten
  • Een dienstverband voor plm. 17 uur per week, werkdagen donderdag en vrijdag
  • Een enthousiast en stimulerend team dat bestaat uit 2 huisartsen, 3 doktersassistentes, 2 POH-S, 1 POH GGZ, 1 POH GGZ jeugd en een praktijkmanager.

Inschaling

We bieden eenjaarcontract met perspectief voor verlenging bij wederzijdse tevredenheid en een goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao Huisartsenzorg. Inschaling is afhankelijk van ervaringsjaren. 

Bijzonderheden

Interesse?
Twijfel niet en solliteer direct met onderstaande button of stuur je motivatiebrief en cv vandaag nog naar Mireille van Waardenburg [email protected] 

Vragen?
Twijfel je nog? Bel dan met Mireille van Waardenburg (praktijkmanager)  06-40 711 027

Type Werkplein
Organisatie Huisartsenzorg Oude IJssel
Locatie Huisartsenpraktijk 't Huys
Postcode 7006 NJ
Stad Doetinchem
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 14-09-2022
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 16-10-2022
Nummer 113955
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsenzorg Oude IJssel

De huisartsenzorg is sterk in beweging. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is onze ambitie dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan. Daar ligt onze kracht.

Meer over Huisartsenzorg Oude IJssel