Doktersassistenten
ZGT

Functieomschrijving

De plastische, reconstructieve en handchirurgie is een veelzijdig heelkundig specialisme. Hierbij neemt de behandeling van wonden en de bestudering van wondgenezingsprocessen een centrale plaats in. Het is een vak dat zich bezig houdt met het behandelen van zeer jonge tot oude patiënten, behandelingen op het gebied van cosmetische tot kanker chirurgie en behandelingen over het gehele lichaam: dus van top tot teen. De behandelingen vinden plaats op de operatiekamer of op de poliklinische behandelkamers. De plastisch chirurgen zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van chirurgie.

Als doktersassistent ondersteun je de plastisch chirurg en verzorg je het postoperatieve spreekuur waar hechtingen verwijderd en verbanden gewisseld worden. Daarnaast verricht je secretariële werkzaamheden waaronder planning van spreekuren, balie werkzaamheden, DBC registratie en telefoonbehandeling.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding tot doktersassistent. Je bent enthousiast, gemotiveerd, accuraat en vriendelijk. Je toont inzet en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift en je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en je hebt een dienstverlenende, flexibele en collegiale instelling. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.792,= (35-0) en maximaal € 2.665,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Wij hebben deze vacature in- en extern geplaatst. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang bij deze procedure. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 28 februari 2019. 

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer MR19-LG019
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Jeanne Linneweever, unithoofd poli KNO, plastische chirurgie en behandelcentrum, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 06 12 96 19 02.
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 01-02-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 20-02-2019
Nummer 43419
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. ZGT is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care Nederland 2017.

Meer over ZGT