Doktersasssistente dagpraktijk (M/V) 24-32 uur per week, huisartsenmaatschap MCN te Nijverdal
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

Profiel

Wij hebben plek in ons team van doktersassistentes omdat één van de collega's de opleiding tot praktijkondersteuner gaat doen. We zoeken iemand die de patiënt vooropstelt en die zich thuis kan voelen in een grotere praktijk. Dus jij kan je aanpassen in het team, maar weet ook goed je mening te geven. Jij bent een allround doktersassistente en ziet de uitdaging van de huisartsenpraktijk in deze tijd.Op onze website kun je een idee krijgen van wie we zijn en waar we voor staan.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband kan in gaan vanaf 1 februari 2020, voor 24-32 uur/week. Je begint met een tijdelijk contract maar er zijn mogelijkheden om naar een vast contract te gaan

Functie eisen

Functie

De doktersassistentes in onze praktijk zijn er niet alleen ter ondersteuning van de dokters. Zij zijn de spil in onze organisatie waarin huisartsen samenwerken met verschillende praktijkondersteuners. Bovendien hebben de assistentes verschillende zelfstandige taken en verantwoordelijkheden. Als nieuwe collega zul je starten met het "normale" assistentenwerk. Na verloop van tijd kijken we samen met jou hoe je jouw talenten het beste in kan zetten.

Inschaling

Conform CAO-Huisartsenzorg

Bijzonderheden

Huisartsenmaatschap MCN

Wij leveren de zorg aan ruim 11.000 patiënten. Wij werken in een medisch centrum waarin we goed overleg hebben met onder andere de apotheek, fysiotherapeuten en andere huisartsenpraktijken. Wij vinden dat de juiste zorg op de juiste plek gegeven moet worden. Dus wat dicht bij huis kan, dat willen we ook dicht bij huis bieden voor onze patiënten. Daarom hebben we een team van assistenten en POH's die samen de ouderenzorg en de zorg voor DM en COPD goed regelen. En daarom vinden we het belangrijk gebruik te maken van nieuwe mogelijkheden tot onderzoek en behandeling in de eerste lijn. Regelmatig proberen we dus nieuwe dingen uit. Daarnaast zijn wij een opleidingspraktijk voor assistentes, praktijkondersteuners en huisartsen.

Durf je het aan om je in een video alvast aan ons te presenteren als cadeautje bij je brief? Wij zouden het erg leuk vinden deze dan naast een brief en CV via de email te ontvangen.

Sollicitaties kunt u (vóór 1 januari 2020) richten aan:

Mevrouw. A. Venema, praktijkmanager
Huisartsenmaatschap MCN
Nijkerkendijk 38-01
7442 LS Nijverdal
anna-huisartsenmaatschapmcn@ezorg.nl

 Let op: Solliciteren rechtstreeks via ZorgSelect is niet mogelijk, je kunt de sollicitatie alleen versturen naar bovenstaande contactgegevens.

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Huisartsenmaatschap MCN (Medisch Centrum Nijverdal)
Postcode 7442 LS
Stad Nijverdal
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 31-10-2019
Reageer voor 01-01-2020
Ingangsdatum 31-10-2019
Nummer 49275
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo