Coördinerend ambulant begeleiders regio – Lochem
Zozijn

Coördinerend ambulant begeleider gezocht!

Sta je ergens voor en ga je ergens voor? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een

Coördinerend ondersteuner voor het ambulante teams van Lochem en omgeving met een dienstverband van 24 uur per week

Wat ga je doen?

Als coördinerend ambulant ondersteuner voor volwassenen ben je verantwoordelijk voor het bemiddelen bij passende zorgverlening. Je coördineert de begeleiding aan meerdere cliënten en je bent het eerste aanspreekpunt en belangenbehartiger voor je cliënten. Je werkt in de thuissituatie van de cliënt. Je vertaalt de vraag van de cliënt op een methodische en procesmatige wijze naar een passend zorgplan. Dit doe je in dialoog met de cliënt en/of vertegenwoordiger en in samenwerking met Zozijn professionals en externe professionals. Na het opstellen van het zorgplan voer je de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling. Je verricht observerende, begeleidende, ondersteunende en verzorgende werkzaamheden voor de cliënt. Bij de uitvoering van het zorgplan coach je ondersteuners. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Dit zijn wij

De ambulante dienstverlening Lochem is onderdeel van de regio Salland/Graafschap en bestaat uit negen ambulant werkende teams. Je werkt samen met 8 collega’s achter de voordeur van diverse volwassen cliënten; dit in samenwerking met het wijkteam. De problematiek van de cliënt kan o.a. betrekking hebben op NAH, verstandelijke beperking, psychiatrie. Daarnaast participeer je in het opzetten van een samenwerkingsverband en mogelijk in het opzetten van nieuwe initiatieven.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. 

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op mimimaal kwalificatieniveau 4.
 • Je hebt een HBO-werk- en denkniveau en meerjarige praktijkervaring in de gehandicaptenzorg. Kennis van NAH is hierbij een pré.
 • Je hebt ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie.
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen.
 • Je bent flexibel, sociaal en communicatief sterk.
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.
 • Je kunt methodisch werken, goed coördineren en regisseren.
 • Je kunt je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten.
 • Je kunt je persoonlijke grenzen bewaken en goed samenwerken.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in het werkgebied.

Dit bieden wij

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45, maximaal € 3.189,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Voor externe kandidaten: een jaarcontract dat bij goed functioneren na een jaar wordt omgezet in onbepaalde tijd. Interne kandidaten behouden hun aanstellingsduur.
 • Wij stimulerenen onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 17 maart en vrijdagochtend 19 maart 2021.

Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidige leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. Tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G Regio Salland de Graafschap
Postcode 7202 AG
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Informatie verkrijgen bij Cindy van Hal , manager 06 - 11768150
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 23-02-2021
Reageer voor 10-03-2021
Nummer 57907
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn