Een praktijkverpleegkundige/POH-Somatiek voor 16 uur
Huisartsenzorg Oude IJssel

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (gediplomeerde) Praktijk Ondersteuner Huisartsen met een verpleegkundige achtergrond, ter versterking van het POH-team van IJzerrijk. De vacature betreft een parttime functie voor 16 uur ten behoeve van huisartsenpraktijken De Pelgrim in Gaanderen en gezondheidscentrum de Nije Borch in Terborg. Er wordt intensief samengewerkt door huisartsen, praktijkassistenten en POH-ers. 

Functie eisen

Tot het takenpakket kan behoren: het uitvoeren van door de huisartsen gedelegeerde medisch inhoudelijke zorgtaken op het gebied van: astma/COPD, cardiovasculair risicomanagement, Diabetes Mellitus type II, waarbij met name belangstelling voor en eventueel werkervaring op gebied van longzorg een pre is. 

Je houdt zelfstandig spreekuur en draagt zorg voor de organisatie hiervan. Ook voer  je de administratieve taken uit die voortkomen uit de werkzaamheden (Medicom en VIPLive).  Je werkt volgens landelijke richtlijnen en gezamenlijk opgestelde protocollen (ketenzorg organisatie, huisartsen en praktijkondersteuners). Je  geeft voorlichting, educatie en instructies aan patiënten en begeleidt hen bij zelfmanagement van hun chronische ziekte. Wij lopen warm voor een toekomstig teamgenoot die met passie aan de slag wil in de eerstelijns chronische patiëntenzorg en die actief de samenwerking zoekt met andere zorgverleners, zowel binnen als buiten de praktijk.

Inschaling

Conform CAO Huisartsenzorg, schaal 7, inschaling afhankelijk van gebleken ervaring

Bijzonderheden

Spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou

Wat biedt IJzerrijk:

  • Een uitdagende functie in een team van praktijkondersteuners
  • Een salaris conform de cao Huisartsenzorg
  • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Werken in een hecht team met een goede, gezellige werksfeer, waarbinnen volop ruimte is voor ontplooiing binnen het eigen vakgebied
  • Een inwerkprogramma op maat, met werkbegeleiding en collegiale samenwerking.
Type Vacature
Organisatie Huisartsenzorg Oude IJssel
Locatie Terborg
Postcode 7061 CK
Stad Terborg
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Praktijkondersteuner
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Publicatiedatum 28-11-2019
Ingangsdatum januari 2020
Reageer voor 14-12-2019
Nummer 49871
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsenzorg Oude IJssel

De huisartsenzorg is sterk in beweging. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is onze ambitie dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan. Daar ligt onze kracht.

Meer over Huisartsenzorg Oude IJssel