Eerst Verantwoordelijk Verzorgende - locatie De Groene Hoven
KleinGeluk

Functieomschrijving

Locatie De Groene Hoven is een kleinschalig woonzorgcentrum en bevindt zich in de wijk Kersschoten in Apeldoorn. De bewoners ondersteunen wij met zorg, welzijn en behandeling.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou! Voor locatie De Groene Hoven afdeling Bloesem zijn we opzoek naar een Verzorgende IG met EVV-taken. Op de afdeling woont een groep tot zes bewoners in een eigen appartement met een gemeenschappelijke huiskamer waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten ondernemen.

KleinGeluk sluit aan bij de visie van Machteld Huber ‘positieve gezondheid’. Nieuwsgierig naar ons? Kijk dan op: www.kleingeluk.nl.

Wat ga je doen?

Op de afdeling Bloesem krijg je als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende de verantwoordelijkheid om samen met het team de dagelijkse verzorging/verpleging aan de bewoners te verlenen. Het enthousiaste zorgteam wordt gevormd door verzorgende IG en woonassistenten.  Als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende stel je een passend, actueel en compleet zorgplan op coördineert de uitvoering van de zorg- en dienstverlening bij de cliënten. Jij bent hun aanspreekpunt en ook voor de familie. Je valt direct onder de leiding van de locatiemanager.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG); bij voorkeur aangevuld met een training EVV;
 • Ervaring in de functie van Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV-er) is gewenst, maar niet vereist. Wanneer je nog geen ervaring hebt als EVV-er, maar wel toe bent aan een vervolgstap, nodigen we je uit om te reageren;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, uren in overleg bespreekbaar;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 40, CAO VVT (maximaal € 3.159,64 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je CV en begeleidende brief te sturen via onze website werkenbij.kleingeluk.nl.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Martine Striek (Locatiemanager De Groene Hoven) bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie KWS De Groene Hoven (de Vlier)
Postcode 7333NC
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 30-06-2022
Ingangsdatum 06-05-2022
Nummer 110698
Doorsturen Bekijk PDF

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk