Eerst Verantwoordelijk Verzorgende - TZ locatie Apeldoorn Zuid
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardig zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Cliënten waarderen de thuiszorg van KleinGeluk met een 8,7! En daar zijn we trot op.

De vraag in onze wijkzorg neemt toe. Hiervoor zijn er meer mensen nodig die in de zorg willen werken. Wil jij hier een bijdrage in leveren en de thuiszorg helpen verder te ontwikkelen? Dan gaan wij graag met je in gesprek! Voor onze thuiszorgteams in Apeldoorn Zuid (Nieuw Zuidzicht en De Symfonie) zijn we opzoek naar een Verzorgende IG met EVV-taken.

KleinGeluk sluit aan bij de visie van Machteld Huber ‘positieve gezondheid’. Nieuwsgierig naar ons? Kijk dan op: www.kleingeluk.nl.

Wat ga je doen?

Binnen de thuiszorgteams in Apeldoorn Zuid (Nieuw Zuidzicht en De Symfonie) ben je als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende verantwoordelijk voor het verlenen van de dagelijkse verzorging/verpleging aan de bewoners volgens de afspraken uit het cliëntendossier. Als verzorgende IG met EVV taken stel je een passend, actueel en compleet zorgplan op en coördineer je de uitvoering van de zorg- en dienstverlening bij cliënten. Jij bent hun aanspreekpunt en ook voor de familie.

De enthousiaste zorgteams wordt gevormd door (wijk)verpleegkundigen, verzorgende IG (EVV), zorgassistenten. De teams hebben veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren.

Functie eisen

Wij zoeken leergierige en enthousiaste collega’s. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent (bijna) in het bezit van een diploma Verzorgende (IG) niveau 3;
 • Ervaring in de functie van Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV-er) is gewenst, maar niet vereist. Wanneer je nog geen ervaring hebt als EVV-er, maar wel toe bent aan een vervolgstap, nodigen we je uit om te reageren. Het volgen van een EVV-training behoort tot de mogelijkheden;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, uren in overleg bespreekbaar;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 40, CAO VVT (maximaal € 3.159,64 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je cv en begeleidende brief te sturen via onze website werkenbij.kleingeluk.nl. Wil je eerst even komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie en werkzaamheden, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Op dinsdag 10 mei a.s. organiseren wij van 15:00-18:00 uur een Ontmoet & Groet KleinGeluk - Thuiszorg op locatie De Matenhof. We nodigen je van harte uit om langs te komen om kennis te maken en meer informatie.

Neem voor meer informatie contact op met Anne Christi Wijgman (Manager Thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie, De Arkel
Postcode 7333NC
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 30-06-2022
Ingangsdatum 06-05-2022
Nummer 110701
Doorsturen Bekijk PDF

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk