Eerst Verantwoordelijk Verzorgende
Noorderboog

Hou jij van een uitdaging en ben jij een top eerst verantwoordelijk verzorgende? Dan zoeken wij jou!

Vervul jij graag deze veeleisende én veelzijdige functie in de ouderenzorg? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) te versterken!

Waar kom je te werken?

De Schiphorst is een verpleeghuis voor gespecialiseerde zorg aan mensen met dementie. Deze locatie is al jaren een vertrouwd gezicht in Meppel en omgeving. Jij komt te werken op afdeling Lindenhorst. Bij de Lindenhorst wonen 32 bewoners verdeeld over 4 groepen van 8 bewoners. Als team benutten we al onze talenten en blijven we in ontwikkeling.

Wat ga je precies doen?

Als eerst verantwoordelijk verzorgende ben je de eerste aanspreekpersoon voor de bewoner en zijn/haar mantelzorgers. Je komt te werken in een zorgteam met o.a. verzorgenden IG en verpleegkundigen en samen wordt er gekeken hoe de zorg rond de bewoner het beste georganiseerd kan worden. Daarbij neem je initiatief in het overleg met je collega's en/of eerste hulpverleners. Welke zorg jouw bewoners nodig hebben, staat in het zorgleefplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per bewoner. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook zo afwisselend maakt.

Wat vragen wij van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Je hebt een afgeronde opleiding EVV of bent bereid de opleiding tot EVV te volgen;
  • Je bent bereid alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid, beschikt over goede communicatieve, coachende vaardigheden, bent organisatorisch en administratief sterk;
  • Je bent betrokken, creatief, staat open voor veranderingen en bent flexibel;
  • Je levert kwaliteit en draagt graag bij aan de optimalisering van de zorg en het dienstverleningsproces;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamspeler want je weet: zorg verlenen is altijd teamwork!

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 40 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Renate Moes-Ham, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06-58 76 43 45 of met Rolf Kuizenga, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06-58 71 66 90.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 28-01-2022 naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) - Zorggroep Noorderboog.

Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457089
Organisatie Noorderboog
Locatie de Schiphorst
Postcode 7943KC
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Renate Moes-Ham 06-58 76 43 45 of Rolf Kuizenga 06-58 71 66 90
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Publicatiedatum 15-12-2021
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 28-01-2022
Nummer 73751
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog