Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) - 24 uur per week
Stichting Rosengaerde

De functie

Je komt te werken voor onze cliënten in de aanleunwoningen aan de Kleine Brandkolk en Schoolstraat. Als verzorgende werk je mee aan het realiseren van een optimale, kwalitatieve en efficiënte zorg- en dienstverlening afgestemd op de wensen van de cliënt. Je geeft lichamelijke zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten vanuit een zelforganiserend team. Je werkt en denkt vanuit de bedoeling van de cliënt waar deze zich veilig voelt.

Je voert verpleegtechnische handelingen uit en geeft psychosociale begeleiding. Je betrekt, waar mogelijk, familie en mantelzorgers bij activiteiten en zorgverlening. Je observeert cliënten, signaleert bijzonderheden en rapporteert in het zorgdossier.
Je stelt in overleg met cliënt en familie zorgplannen op en waarborgt de uitvoering ervan.

Wij bieden jou een functie in een zelforganiserend team waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap.
Het salaris is marktconform volgens de CAO VVT 2019 - 2021(FWG 40).

Wie ben jij?

Je bent flexibel en stressbestendig. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent in staat signalen op te pakken en bent betrokken bij de organisatie. Je denkt actief mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen met betrekking tot onze visie ‘Zorgen voor mogelijkheden’.

Wij zoeken een EVV-er die kan aanvoelen wat belangrijk is voor de individuele mens en creatief genoeg is om dit samen met de cliënt en diens netwerk te regelen. Op deze manier kunnen we de cliënt zo goed mogelijk tot zijn of haar recht laten komen.

Tot slot ben je communicatief vaardig en in het bezit van minimaal een diploma verzorgende IG niveau 3. Daarnaast heb je een diploma voor ‘Eerst Verantwoordelijk Verzorgende’. Heb je deze nog niet, dan krijg je de gelegenheid om deze te behalen. Eind september 2020 start de opleiding. Deze wordt gefaciliteerd en bekostigd door Rosengaerde met een studieovereenkomst.

Ben je enthousiast geworden?

Je kan voor meer informatie over de functie contact opnemen met Peter Roemaat, manager zorg via 0529-431541.

Je sollicitatiebrief en CV kunnen opgestuurd worden naar personeelszaken@rosengaerde.nl

NB: De interne en externe werving- en selectieprocedure lopen gelijktijdig. bij gelijk gebleken geschiktheid geniet een interne kandidaat de voorkeur

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Publicatiedatum 04-08-2020
Ingangsdatum 1 oktober 2020, andere ingangsdatum is bespreekbaar
Reageer voor 31-08-2020
Nummer 53975
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde