Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) / woonzorgcentrum Avondzon
Kleingeluk

Functieomschrijving

Aandacht voor de cliënt staat voorop. Door te luisteren naar de vraag achter de eerste vraag, kun je echt persoonlijke zorg bieden. Met ook hectische momenten en werkdruk, maar samen staan we sterk en zetten er elke dag met elkaar de schouders onder.‘ (Verzorgende IG bij KleinGeluk)

‘Bij KleinGeluk bieden ze echt een luisterend oor. Je merkt gewoon dat ze aandacht voor je hebben, met geduld. Ze werken heel hard, willen je echt helpen en doen daar ook veel moeite voor.’ (Bewoner KleinGeluk)

KleinGeluk is dé specialist ouderenzorg in Apeldoorn op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. 

Wij richten onze focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten in het leven van de cliënten. KleinGeluk kiest voor gezondheidszorg met een positieve kijk op de oude dag. Wat kan een cliënt nog wel in plaats van niet.
Onze kleinschaligheid, positieve kijk, deskundigheid en persoonlijke aandacht voor de cliënt maken het verschil.

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Kies voor werk dat gelukkig maakt!
Op zoek naar een afwisselende baan, waarin je wordt gewaardeerd? Dan hebben wij een geschikte functie voor jou!

Wat ga je doen?

Avondzon is een geliefd, kleinschalig woonzorgcentrum in Apeldoorn-Zuid.
Het woonzorgcentrum biedt ook kleinschalig wonen aan voor mensen met dementie. Rondom het woonzorgcentrum staan zorgwoningen.

In de functie van Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) begeleid je een aantal toegewezen cliënten op sociaal, psychisch en lichamelijk vlak. Jij bent hun aanspreekpunt. Je regelt alles met betrekking tot het zorgdossier van de betreffende cliënten. Daarnaast leid je cliëntenteambesprekingen van de toegewezen cliënten, bereid je MDO ’s voor, geef je tijdens een MDO inbreng en draag je zorg voor het noteren en uitvoeren van de gemaakte afspraken.

Werken bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Je komt te werken in een betrokken en enthousiast team van collega’s, werkzaam in verschillende functies, zoals verpleegkundige, helpende en woon assistent. Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een ervaren zorgzame collega om prettig mee samen te werken, die mee wil denken aan kwaliteitsverbeteringen, teamontwikkeling en zelforganisatie.

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

•    Je beschikt over een afgeronde mbo diploma niveau 3 Verzorgende IG of  niveau 4 Verpleegkundige;
•    Je hebt kennis van verpleegtechnische vaardigheden;
•    Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
•    Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
•    Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.
•    Je bent uiteraard communicatief sterk, tactvol, hebt daadkracht en doorzettingsvermogen;

 

Inschaling

  • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 24 uur per week;
  • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 40, CAO VVT (maximaal € 2.971,05 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
  • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn!

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via de onze website.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ronald van Gerrevink (Stadsdeelmanager)  bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie Kleingeluk
Locatie Woonzorgcentrum Avondzon + Thuiszorg
Postcode 7331EB
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij KleinGeluk - Afdeling P&O Danielle van der Werf (0800-0604)
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-04-2021
Reageer voor 01-05-2021
Ingangsdatum 01-05-2021
Nummer 63188

Kleingeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over Kleingeluk