Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) 20 - 24 uur
Stichting Rosengaerde

Functieomschrijving

Je komt te werken voor onze cliënten in de aanleunwoningen van Rosengaerde. Als verzorgende werk je mee aan het realiseren van een optimale, kwalitatieve en efficiënte zorg- en dienstverlening afgestemd op de wensen van de cliënt. Je geeft lichamelijke zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten vanuit een zelforganiserend team. Je werkt en denkt vanuit de bedoeling van de cliënt waar deze zich veilig voelt.

Je voert verpleegtechnische handelingen uit en geeft psychosociale begeleiding. Je betrekt, waar mogelijk, familie en mantelzorgers bij activiteiten en zorgverlening. Je observeert cliënten, signaleert bijzonderheden en rapporteert in het zorgdossier.
Je stelt in overleg met cliënt en familie zorgplannen op en waarborgt de uitvoering ervan.

Wij bieden jou een functie in een zelforganiserend team waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap.
Het salaris is marktconform volgens de CAO VVT 2019 – 2021 (FWG 40).

Wie ben jij?

Je bent flexibel en stressbestendig. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent in staat signalen op te pakken en bent betrokken bij de organisatie. Je denkt actief mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen met betrekking tot onze visie ‘Zorgen voor mogelijkheden’.

Wij zoeken een EVV-er die kan aanvoelen wat belangrijk is voor de individuele mens en creatief genoeg is om dit samen met de cliënt en diens netwerk te regelen. Op deze manier kunnen we de cliënt zo goed mogelijk tot zijn of haar recht laten komen.

Tot slot ben je communicatief vaardig en in het bezit van minimaal een diploma verzorgende IG niveau 3. Daarnaast heb je een diploma voor ‘Eerst Verantwoordelijk Verzorgende’. Heb je deze nog niet, dan krijg je de gelegenheid om deze te behalen.

Waarom Rosengaerde?

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken in zelfsturende teams. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten?
Je kunt contact opnemen Jacqueline Roelofs (teamcoach) via 0623342617.
J
e sollicitatiebrief en CV kunnen opgestuurd worden naar personeelszaken@rosengaerde.nl voor 22 april 2021.

NB: De interne en externe werving- en selectieprocedure lopen gelijktijdig. bij gelijk gebleken geschiktheid geniet een interne kandidaat de voorkeur

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Publicatiedatum 07-04-2021
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 22-04-2021
Nummer 64208
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde