Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) 28 uur per week
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Werken bij Manna, team Plataan/Anjer
Jij hebt een uitdagende rol in de zorg! Als EVV-er ben je een belangrijke spil, zowel voor cliënten, familie, behandelaren en je collega’s.  Je gaat werken in een klein zelfstandig team op onze locatie de Wingerd in Enschede. Er zijn op dit moment ca. 16 cliënten. Deze verblijven voornamelijk op hun eigen appartement of gaan overdag naar de gezellige activiteitenruimte De Regenboog. Als team ben je samensturend en heb je samen de verantwoordelijkheid. Je werkt slagvaardig waarbij de wens van de cliënt voorop staat. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Als EVV-er ben je daarin een stimulator Manna staat voor ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen!

Wat houdt de functie in?
Manna zoekt per direct een EVV-er voor gemiddeld 28 uur per week. Ben je een enthousiaste 3-IGer die de opleiding EVV wil volgen, dan mag je ook solliciteren.
Als EVV-er bij Manna ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging, het signaleren van problemen en door het onderhouden van contacten draag je bij aan de levenskwaliteit van cliënten. Voor een groep cliënten en hun eerste contactpersoon ben jij samen met nog een EVV-er het eerste aanspreekpunt. Je bewaakt het zorgleefplan, zodat daarmee de continuïteit van de zorg is gewaarborgd. Je ziet toe op de naleving van de daar gemaakte afspraken en het actueel houden van het zorgleefplan. Een onmisbare en dankbare taak!

Functie eisen

Wat vragen wij?
-  Een afgeronde EVV-opleiding of de bereidheid deze te volgen
-  Goede communicatieve vaardigheden
-  Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
-  Je bent flexibel inzetbaar in alle diensten
-  Je bent in staat te delegeren

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?
Een contract van gemiddeld 28 uur per week.
Naast een goede werksfeer in een kleine organisatie met een platte structuur met enthousiaste collega’s bieden wij een salaris in FWG schaal 40 conform de cao VVT afhankelijk van het niveau en de werkervaring.
Wij bieden in eerste instantie een contract voor een jaar, met daarna een mogelijkheid tot een vast contract. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door een motivatie en cv te sturen naar afdeling P&O via [email protected] Voor vragen over de inhoud van de functie kan je terecht bij Denise Duarte, Verpleegkundige van team Plataan/Anjer, te bereiken via 053-3030600.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten worden vergoed door Manna.

Type Werkplein
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna De Wingerd
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Denise Duarte
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Publicatiedatum 16-09-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-12-2022
Nummer 114014
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna