Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV)
Noorderboog

Ben jij die veelzijdige eerst verantwoordelijk verzorgende met humor die wij zoeken?

Zie jij iedere dag als een nieuwe uitdaging? Weet jij wat goede zorg voor onze bewoners inhoudt? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) te versterken!

Wat ga je precies doen?
Als eerst verantwoordelijk verzorgende ben je de eerste aanspreekpersoon voor de bewoner en zijn/haar mantelzorgers. Als een ware spin in het web ga je samen met de verpleegkundige kijken, hoe je de zorg rond de bewoner kunt organiseren. Daarbij neem je initiatief in het overleg met je collega’s en/of eerste hulpverleners. Welke zorg jouw bewoners nodig hebben, staat in het zorgleefplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per bewoner. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook zo afwisselend maakt. Om jouw taken zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, krijg je tijd en ruimte om je rol goed te kunnen pakken!.

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Je hebt een afgeronde opleiding EVV of bent bereid deze te gaan volgen;
  • Je hebt affiniteit met PG;
  • Je bent bereid alle voorkomende diensten te draaien (dag, avond en nacht);
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid, beschikt over goede communicatieve, coachende vaardigheden, bent organisatorisch en administratief sterk;
  • Je bent flexibel, betrokken, creatief, maar kunt ook kritisch zijn;
  • Je levert kwaliteit en draagt graag bij aan de optimalisering van de zorg en het dienstverleningsproces waarbij je altijd denkt in mogelijkheden;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamspeler want je weet: zorg verlenen is altijd teamwork!

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 40 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Woonzorgcentrum Dunninghe is een locatie aan de rand van het centrum in een natuurlijke omgeving in het dorp De Wijk. Hier wonen mensen in zorg- en aanleunwoningen. Dunninghe is gebouwd in een vriendelijke en toegankelijke stijl en kenmerkt zich vanwege haar gastvrijheid, kleinschaligheid en een gemoedelijke sfeer. Het Dunninghe team bestaat uit zorgteams (WLZ zorg en thuiszorg), welzijn met dagopvang en facilitaire teams (restaurant en huishouding).

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan jouw sollicitatie naar ons toe vóór 21-01-2022 a.s. via Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) - Zorggroep Noorderboog. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457104
Organisatie Noorderboog
Locatie Dunninghe
Postcode 7957 EA
Stad de Wijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Anja Huzen, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 53 52 12 49.
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Publicatiedatum 07-01-2022
Reageer voor 21-01-2022
Ingangsdatum 01-03-2022
Nummer 107030
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog