Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) in de thuiszorg
KleinGeluk

Functieomschrijving

Thuiszorgteam Nieuw Zuidzicht is gevestigd aan de Roekenhof in Apeldoorn Zuid. Het team werkt in de zorgwoningen van het wooncomplex en in de wijk binnen de Gemeente Apeldoorn. Cliënten waarderen de thuiszorg van KleinGeluk met een 8,7! En daar zijn we trots op.

Vanwege pensionering van onze collega, zijn we voor thuiszorgteam Nieuw Zuidzicht op zoek naar een Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV). Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling in de thuiszorg? Dan gaan wij graag met je in gesprek! Het is mogelijk om als Verzorgende IG direct te starten met de EVV-training.

Wat ga je doen?

Je start je dienst samen met je collega’s op vanuit de werklocatie van KleinGeluk. Binnen het thuiszorgteam Nieuw Zuidzicht ben je als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) verantwoordelijk voor het verlenen van de dagelijkse verzorging/verpleging aan de bewoners volgens de afspraken uit het cliëntendossier. Als verzorgende IG met EVV taken stel je een passend, actueel en compleet zorgplan op en coördineer je de uitvoering van de zorg- en dienstverlening bij cliënten. Jij bent hun aanspreekpunt en ook voor de familie.

Het enthousiaste zorgteam wordt gevormd door (wijk)verpleegkundigen, verzorgende IG (EVV) en zorgassistenten. Het team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als EVV’-er binnen het team een belangrijke rol in. 
Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG); bij voorkeur aangevuld met een training EVV;
 • Ervaring in de functie van Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV-er) is gewenst, maar niet vereist. Wanneer je nog geen ervaring hebt als EVV-er, maar wel toe bent aan een vervolgstap, nodigen we je uit om te reageren. Het volgen van een EVV-training behoort tot de mogelijkheden;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, minimaal 20 uur per week (in overleg);
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 40, CAO VVT (maximaal € 3.159,64 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De volledige kosten hiervan zijn voor rekening van KleinGeluk.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je cv en begeleidende brief te sturen via de button ‘solliciteren’. 
Wil je eerst even komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie en werkzaamheden, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Neem voor meer informatie contact op met Anne Christi Wijgman (Manager Thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg
Postcode 7323 AM
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 31-10-2022
Reageer voor 30-11-2022
Ingangsdatum 01-12-2022
Nummer 115088

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk