Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) in de thuiszorg
Kleingeluk

Functieomschrijving

Aandacht voor de cliënt staat voorop. Door te luisteren naar de vraag achter de eerste vraag, kun je echt persoonlijke zorg bieden. Met ook hectische momenten en werkdruk, maar samen staan we sterk en zetten er elke dag met elkaar de schouders onder.‘ (Verzorgende IG bij KleinGeluk)

‘Bij KleinGeluk bieden ze echt een luisterend oor. Je merkt gewoon dat ze aandacht voor je hebben, met geduld. Ze werken heel hard, willen je echt helpen en doen daar ook veel moeite voor.’
(Cliënt KleinGeluk)

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Onze cliënten in de thuiszorg waarderen KleinGeluk gemiddeld met een 8,7!
Hier zijn we best trots op! Ook blijven we onze locaties ontwikkelen en investeren we in toekomstbestendigheid en duurzaamheid.

Wil jij hier een bijdrage in leveren en de thuiszorg helpen verder te ontwikkelen dan hebben wij een geschikte vacature voor jou!
 

Voor thuiszorgteam De Lindehove in Apeldoorn zijn wij op zoek naar gedreven enthousiaste collega in de functie van Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV),die flexibel inzetbaar is voor 24 uur per week.

Wat ga je doen?

Onze thuiszorgteams werken in de zorgwoningen in de directe omgeving van onze woonzorgcentra en in de wijk, binnen de gemeente Apeldoorn.

Je werkzaamheden bestaan uit (tijdelijk) geplande- en ongeplande zorg bij cliënten in de thuissituatie. Ongeplande zorg vind plaats na een oproep via de persoonsalarmeringen.

Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) regel je alles m.b.t. het zorgplan van de aan jou toegewezen cliënten. Jij bent hun aanspreekpunt. Je geeft zo nodig leiding aan cliënten-teambesprekingen van de toegewezen cliënten en draagt zorg voor het noteren en uitvoeren van de gemaakte afspraken.

Je verricht daarnaast zelfstandig kwalitatief goede zorg aan cliënten. Daarbij is het belangrijk om de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren. De taken zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van (chronisch) zieken en ouderen in de thuissituatie. Hierbij heb je zowel oog voor de professionele uitvoering van de zorg, als voor de beleving van de cliënt. Je signaleert eventuele veranderingen of bijzonderheden in gezondheid en welbevinden van de cliënt en handelt hiernaar volgens je eigen takenpakket en binnen de kaders van het zorgdossier en de zorgindicatie. Daarnaast bespreek je dit zo nodig met wijkverpleegkundige, collega’s en andere disciplines. Je maakt onderdeel uit van een betrokken team.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG) bij voorkeur aangevuld met een training EVV;
  • Ervaring in de functie van EVV is gewenst, maar niet vereist;
  • Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep (ouderen) en de daaraan verbonden zorgbehoeften en benaderingswijzen;
  • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
  • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Tenslotte denk jij als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende mee over de kwaliteitsverbetering van onze zorg, bouwt mee aan teamontwikkeling en zelforganisatie.  Wij staan open voor jouw ideeën.

Inschaling

  • Een (parttime) dienstverband voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week;
  • Salaris volgens FWG schaal 40, CAO VVT (maximaal € 2.971,05 bij een 36-urige werkweek);
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
  • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Bijzonderheden

Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG en wil je je graag (verder) ontwikkelen binnen de thuiszorg dan gaan wij graag met je in gesprek!

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen, vóór 10 april as., via de knop solliciteren bovenaan deze pagina.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anne Christi Wijgman (manager Thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie Kleingeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie
Postcode 7333NC
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij KleinGeluk - Afdeling P&O Danielle van der Werf (0800-0604)
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 22-03-2021
Reageer voor 01-05-2021
Ingangsdatum 01-05-2021
Nummer 61465

Kleingeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over Kleingeluk