Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV)
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Ben jij die gedreven en vakkundige eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) die wij zoeken?
Vind je het leuk om samen met andere disciplines zorg te organiseren en te verlenen in de ouderenzorg? Weet jij wat goede zorg voor onze bewoners inhoudt? En wil jij je daarvoor in een enthousiast nieuw team voor inzetten? Dan ben je van harte welkom als Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV)!

Wat ga je precies doen?
Als eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) ben je de eerste aanspreekpersoon voor de bewoner en zijn/haar mantelzorgers. Samen ga je, in samenspraak met de verpleegkundige, kijken hoe je de zorg rond de bewoner kunt organiseren. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en continuïteit van de zorg aan de toegewezen bewoners. Daarbij neem je initiatief in het overleg met je collega’s en/of eerste hulpverleners. Deze besprekingen bereidt je voor en je participeert hier in. Dit geldt ook voor het multidisciplinair overleg (MDO). Welke zorg jouw bewoners nodig hebben, staat in het zorgleefplan. Je bewaakt de gemaakte afspraken in het zorgleefplan, evalueert en stelt deze waar nodig bij. De aard en omvang van de zorg verschilt per bewoner. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook zo afwisselend maakt.

Functie eisen

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Je hebt een afgeronde opleiding EVV;
  • Je bent bereid alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid, beschikt over goede communicatieve, coachende vaardigheden, bent organisatorisch en administratief sterk;
  • Je bent betrokken, creatief, staat open voor veranderingen en bent flexibel;
  • Je levert kwaliteit en draagt graag bij aan de optimalisering van de zorg en het dienstverleningsproces;
  • Je signaleert problemen, je lost deze voor zover mogelijk zelf op en meldt het indien nodig;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamspeler want je weet: zorg verlenen is altijd teamwork!

Inschaling

Wat bieden we je?
Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 40 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Woonzorgcentrum Reestoord ligt heel centraal aan de rand van het gezellige en levendige centrum van Meppel, maar tegelijkertijd in het groen met een schitterend uitzicht over het riviertje “De Reest”. Reestoord heeft een vriendelijke gastvrije sfeer. In Reestoord wonen ouderen die graag zelfstandig wonen, maar tegelijk het contact met andere mensen en met de omgeving niet zouden willen missen. Reestoord is er helemaal op ingericht om aan de meest uiteenlopende wensen van de bewoners tegemoet te komen.

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yacoubou Boukari Mahane, leidinggevende Zorg en Dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 -57 13 72 32.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan jouw sollicitatie naar ons toe vóór 14-05-2021 a.s. Dit kan via onze werken-bij website: Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) - Zorggroep Noorderboog. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123456932
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Reestoord
Postcode 7944EJ
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Publicatiedatum 30-04-2021
Reageer voor 14-05-2021
Ingangsdatum 30-04-2021
Nummer 67902
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog