Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)
Noorderboog

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV).

Betrokken, enthousiast en een hart voor alle facetten van de ouderenzorg. Dat zijn voor ons de belangrijkste kwaliteiten van een EVV. Ben jij dit? En ben je op zoek naar een veelzijdige baan, waarin jij je ambities kan waarmaken? Kom dan ons team versterken als EVV bij Reestoord in Meppel!

Waar kom je te werken?

Woonzorgcentrum Reestoord ligt heel centraal aan de rand van het gezellige en levendige centrum van Meppel, maar tegelijkertijd in het groen met een schitterend uitzicht over het riviertje “De Reest”. Reestoord heeft een vriendelijke en gastvrije sfeer. In Reestoord wonen ouderen die graag zelfstandig wonen, maar tegelijk het contact met andere mensen en met de omgeving niet zouden willen missen. In Reestoord wordt een grote diversiteit aan zorg gegeven, waaronder complexe zorg. De locatie is er helemaal op ingericht om aan de meest uiteenlopende wensen van de bewoners tegemoet te komen. De locatie is recent gerenoveerd en heeft een moderne uitstraling met een brasserie en een eigen restaurant.

Wat ga je precies doen?

Als eerst verantwoordelijk verzorgende ben je het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en de mantelzorgers. Samen ga je, in samenspraak met de verpleegkundige kijken, hoe je de zorg rond de bewoner kunt organiseren. Daarbij neem je initiatief in het overleg met je collega’s en/of eerste hulpverleners. Welke zorg jouw bewoners nodig hebben, staat in het zorgleefplan. Als eerst verantwoordelijk verzorgende ben je verantwoordelijk voor het bijhouden en bijsturen van dit zorgleefplan. Dit is een dynamisch proces. De aard en omvang van de zorg verschilt per bewoner. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook zo afwisselend maakt.

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Je hebt een afgeronde opleiding EVV of bent bereid om deze opleiding te gaan volgen;
  • Je hebt kennis van verslaglegging binnen het dossier;
  • Je bent bereid alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid, beschikt over goede communicatieve, coachende vaardigheden, bent organisatorisch en administratief sterk;
  • Je bent betrokken, creatief, staat open voor veranderingen en bent flexibel;
  • Je levert kwaliteit en draagt graag bij aan de optimalisering van de zorg en het dienstverleningsproces;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamspeler want je weet: zorg verlenen is altijd teamwork!

Wat bieden we je?

Een waardevolle baan waarin jij al je ambities kunt waarmaken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Eerst verantwoordelijk verzorgende is ingedeeld in functiewaarderingsgroep van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschool abonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yacoubou Boukari Mahane, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 -57 13 72 32.

Tijd voor een kennismaking?

Vul dan onderaan op onze website jouw gegevens in vóór 01-12-2022. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457337
Organisatie Noorderboog
Locatie Reestoord
Postcode 7944EJ
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Yacoubou Boukari Mahane, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 -57 13 72 32
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-11-2022
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 01-12-2022
Nummer 115572
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog