Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV)
Noorderboog

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV).

Ben jij zelfstandig, flexibel, een doorzetter en van nature een teamspeler die weet dat zorg verlenen altijd teamwork is? Kom dan ons team bij afdeling De Woonark versterken als eerst verantwoordelijk verzorgende!

Waar kom je te werken?

In deze functie kom je te werken op afdeling de Woonark van locatie Zonnekamp. In de Woonark wonen bewoners met lichte tot matige geheugenproblemen en bewoners met een zware lichamelijke beperking. De locatie is aan de rand van het centrum van Steenwijk gevestigd.

Zonnekamp is een gecombineerd verpleeghuis en biedt zorg aan mensen met dementie en ook aan mensen welke somatische verpleeghuiszorg nodig hebben. De locatie ligt midden in de gezellige woonwijk Clingenborgh. Betrokken medewerkers met hart voor de zorg stemmen samen met de bewoner en diens naasten af welke zorg passend is. Hierbij kijken we vooral naar wat nog wél kan. In Zonnekamp wordt zeer uiteenlopende zorg verleend. Door het brede aanbod kunnen partners met verschillende zorgvragen binnen onze locatie in elkaars nabijheid blijven wonen. Bewoners kunnen tot aan het levenseinde binnen onze zorglocatie blijven, ook als de zorgvraag toeneemt of de geestelijke gezondheid ernstig achteruitgaat.

Wat ga je precies doen?

Als eerst verantwoordelijk verzorgende ben je de eerste aanspreekpersoon voor de bewoner en zijn/haar mantelzorgers. Samen ga je, in samenspraak met de verpleegkundige kijken, hoe je de zorg rond de bewoner kunt organiseren. Daarbij neem je initiatief in het overleg met je collega's en/of eerste hulpverleners. Welke zorg jouw bewoners nodig hebben, staat in het zorgleefplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per bewoner. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook zo afwisselend maakt.

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over een diploma eerst verantwoordelijk verzorgende (niveau 3);
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als eerst verantwoordelijk verzorgende;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent bereid alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je bent servicegericht en durft initiatief te nemen;
  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en beschikt over een probleemoplossend en reflecterend vermogen;

Wat bieden we je?

Een waardevolle baan waarin je jouw ambitities kan waarmaken en je ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) is ingedeeld in functiewaarderingsgroep 40 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Annet de Boer, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 0521 - 53 67 01.

Tijd voor een kennismaking?

Vul dan op onze website je gegevens in, vóór 10-02-2023 a.s. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457346
Organisatie Noorderboog
Locatie Zonnekamp
Postcode 8331XR
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Annet de Boer, leidinggevende zorg- en dienstverlening: 0521 - 53 67 01.
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Publicatiedatum 27-01-2023
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 10-02-2023
Nummer 115868
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog