Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV)
Noorderboog

Ben jij die enthousiaste eerst verantwoordelijk verzorgende die wij zoeken?

Heb jij affiniteit met de coördinatie van de zorg rond de bewoner? Beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? En kun jij je met heel je hart en ziel voor de ouderenzorg inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) te versterken!

Waar kom je te werken?

Woonzorgcentrum Dunninghe is een locatie aan de rand van het centrum in een natuurlijke omgeving in het dorp De Wijk. Hier wonen mensen in zorg- en aanleunwoningen. Dunninghe is gebouwd in een vriendelijke en toegankelijke stijl en kenmerkt zich vanwege haar gastvrijheid, kleinschaligheid met een gemoedelijke sfeer. Het Dunninghe team bestaat uit zorgteams (WLZ zorg en thuiszorg), welzijn met dagopvang en facilitaire teams (restaurant en huishouding).

Wat ga je precies doen?

Als eerst verantwoordelijk verzorgende ben je de eerste aanspreekpersoon voor de bewoner en zijn/haar mantelzorgers. Samen ga je, in samenspraak met de verpleegkundige kijken, hoe je de zorg rond de bewoner kunt organiseren. Daarbij neem je initiatief in het overleg met je collega’s en/of eerste hulpverleners. Welke zorg jouw bewoners nodig hebben, staat in het zorgleefplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per bewoner. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook zo afwisselend maakt.  

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Je hebt een afgeronde opleiding EVV of bent bereid deze te volgen;
  • Je bent bereid alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid, beschikt over goede communicatieve, coachende vaardigheden, bent organisatorisch en administratief sterk;
  • Je bent betrokken, creatief, staat open voor veranderingen en bent flexibel;
  • Je levert kwaliteit en draagt graag bij aan de optimalisering van de zorg en het dienstverleningsproces;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamspeler want je weet: zorg verlenen is altijd teamwork!

Inschaling

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) is ingedeeld in functiewaarderingsgroep van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten? 

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Anja Huzen, leidinggevende zorg en dienstverlening, op telefoonnummer 06 - 53 52 12 49.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 01-12-2021 naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) - Zorggroep Noorderboog

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457067
Organisatie Noorderboog
Locatie Dunninghe
Postcode 7957 EA
Stad de Wijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Anja Huzen, leidinggevende zorg en dienstverlening, op telefoonnummer 06 - 53 52 12 49
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Publicatiedatum 16-11-2021
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 01-12-2021
Nummer 72878
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog