Eerst verantwoordelijke verzorgende of een verzorgende IG met ambitie
Zorggroep Noorderboog

en jij die daadkrachtige EVV-er of verzorgende IG die we zoeken?

Vervul jij graag deze veeleisende én veelzijdige functie in de ouderenzorg? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als eerst verantwoordelijke verzorgende te versterken! De uren worden in overleg met jou bepaald!

Waar kom je te werken?
Op een schitterende plek in het hart van Steenwijk vormen 138 appartementen samen Woonzorgcentrum Nijenstede. De aangename appartementen bevinden zich in een gastvrije omgeving en bieden veiligheid en comfort. Onze zorg en dienstverlening richt zich op geluk, veiligheid en zelfstandigheid. Daarbij gaan we uit van de eigenheid van ieder mens met vrijheid van levensbeschouwing en wederzijds respect. Wonen in Nijenstede gaat altijd samen met een zorg- en/of hulpvraag.

Wat ga je precies doen?

Als eerst verantwoordelijke verzorgende ben je het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en zijn mantelzorgers. In samenspraak met de bewoner wordt de hulpvraag bepaald en kijk je hoe aan deze hulpvraag kan worden voldaan. Daarbij neem je initiatief in het overleg met je collega’s en/of eerste hulpverleners. Welke zorg jouw bewoners nodig hebben, staat in het zorgleefplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per bewoner. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook afwisselend maakt. Zorg verlenen is teamwork. Je staat er nooit alleen voor.

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende (IG) niveau 3;
  • Je hebt een afgeronde opleiding EVV of bent bereid deze te volgen;
  • Je bent bereid alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je bent een stevige persoonlijkheid, beschikt over goede communicatieve, coachende vaardigheden, bent organisatorisch en administratief sterk;
  • Je bent betrokken, creatief, staat open voor veranderingen en bent flexibel;
  • Je levert kwaliteit en draagt graag bij aan de optimalisering van de zorg en het dienstverleningsproces;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamspeler want je weet: Zorg verlenen is altijd teamwork!

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van EVV is ingedeeld in functiewaarderingsgroep 40 van de cao VVT. De functie verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Margreet van Dijk, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op 06-10 04 42 70.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv, onder vermelding van vacaturenummer 2002.20 naar vacatures@noorderboog.nl .

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 20 mei aanstaande.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2002.20
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Nijenstede
Postcode 8331GZ
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Margreet van Dijk, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op 06-10 04 42 70
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Publicatiedatum 09-07-2020
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 31-08-2020
Nummer 52827
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog