Eerst Verantwoordelijke Verzorgende(n) - Somatiek - de Loohof
Atlant

Functieomschrijving

Wil jij meehelpen in het verder ontwikkelen van de somatische verpleeghuiszorg in een WZC, en ben jij diegene die een uitdaging zoekt , zelfredzaamheid stimuleert? We zoeken nieuwe collega’s die ons team op de prachtige locatie De Loohof willen komen versterken.

Eerste Verantwoordelijke Verzorgende(n)

Kom jij ons team versterken
Somatische verpleeghuiszorg (Som) is een combinatie van langdurig verblijf met verpleeghuiszorg. De nadruk ligt op het wonen, waarbij de praktijk aansluit op de wensen van de bewoner. We verzorgen en begeleiden bewoners die verzorging en verpleging nodig hebben omdat er bijvoorbeeld sprake is van ernstige lichamelijke aandoening. Dit vraagt van jou als EVV een goede klinische blik. Ons team bestaat uit helpenden, verzorgenden, en verpleegkundigen. Het zijn allemaal vaste krachten en dit betekent dat onze bewoners vaste gezichten zien. Dat werkt plezierig want zo kun je een relatie opbouwen met elkaar. We hebben een fijne werksfeer en er is veel saamhorigheid. We zijn enthousiast bezig met het uitbreiden van onze kennis en specialismes. Bij Atlant is er echt ruimte om jezelf te ontwikkelen; dus je kunt rekenen op een mooi aanbod van trainingen die passen bij het werken met deze doelgroep.

Wat ga je doen
Als EVV zorg je er samen met je collega’s voor dat de bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. Je biedt zorg en verpleging in de woonsituatie. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Als EVV ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het zorgplan en ben je contactpersoon voor de bewoner / naasten.

Functie eisen

Wat neem jij mee
Uiteraard een diploma verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkundige MBO , met aanvullend een erkend EVV diploma of ambitie deze te gaan volgen. Daarnaast:
• Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien,  en je gaat om het weekeinde te werken, en bent flexibel;
• Ben je gewend om in mogelijkheden te denken;
• Bied je ondersteuning gericht op zelf- en samenredzaamheid;
• Heb je een goed humeur, ben je leergierig en denk je graag mee in ontwikkelingen.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
We bieden jou een kans bij een werkgever die voor Topzorg gaat. Verder:
• De mogelijkheid voor een vast contract;
• Mogelijkheden om parttime te werken (24-32 uur in de week);
• Een goed bruto maandsalaris EVV ( maximaal 2971,05 FWG 40);
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn;
• Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is!
• Enthousiaste en betrokken collega’s;
• Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel;
• Werken bij een werkgever die jaarlijks een volleybaltoernooi organiseert en aanbied om deel te nemen aan het Drakenbootfestival.

Bijzonderheden

Wil jij verder?
 Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via deze link: https://www.atlant.nl/vacature/eerste-verantwoordelijke-verzorgenden-somatiek-de-loohof/ Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Heb je nog vragen?
Bel of app dan naar Tonny Ploeger op 06 51 13 91 29

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum De Loohof (Atlant Zorggroep)
Postcode 7314GD
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Publicatiedatum 06-10-2020
Reageer voor 08-11-2020
Ingangsdatum 06-10-2020
Nummer 55202
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Atlant Zorggroep biedt aan haar cliënten vraaggestuurde kwaliteitszorg in een klimaat waarin alle mensen, cliënten en medewerkers, tot hun recht kunnen komen. Daarbij spelen voor de medewerkers persoonlijke motivatie en professionaliteit beide een belangrijke rol. Atlant Zorggroep bezint zich voortdurend op mogelijk verbeteringen van de zorg- en dienstverlening. Als speerpunten in de zorg geldt de behandeling van cliënten met de ziekte van Huntington en het syndroom van Korsakov. De slogan ‘unieke zorg voor unieke mensen’ inspireert ons elke dag.

Meer over Atlant