Eerste Verantwoordelijk Verzorgenden
Atlant

Functieomschrijving

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 8 locaties (5 woonzorgcentra en 3 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen. 

Wat ga je doen? 
Als EVV zorg je er samen met je collega’s voor dat de cliënten zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. Je biedt zorg en verpleging in de woonsituatie. Je bent zichtbaar voor onze cliënten en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Hoewel de zorg en welzijn essentieel is, vragen we van jou ook juist een actieve houding in de begeleiding. Wil mevrouw Yilmaz liever nu met je wandelen dan gewassen worden omdat de zon zo lekker schijnt? Wil meneer Janssen om 24.00 uur naar bed?  Dan doen we dat gewoon. Mét jouw collega’s ga je die uitdaging aan en vier je samen de (kleine) successen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten. 

Functie eisen

Wat neem jij mee?
Uiteraard een diploma verzorgende IG (niveau 3) of ervaren contactverzorgende met aanvullend een erkend EVV diploma. Daarnaast:

 • ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien en om in het weekeinde te werken;
 • ben je gewend bent om in mogelijkheden te denken;
 • bied je ondersteuning gericht op zelf- en samenredzaamheid;
 • heb je een goed humeur en denk je graag mee in ontwikkelingen; 
 • Kun je een Verklaring Omtrent het Gedrag aanvragen (en wij helpen je hiermee). 

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten?
We bieden jou een kans bij een werkgever die voor Topzorg gaat. Verder:

 • De mogelijkheid voor een vast contract;
 • Mogelijkheden om parttime te werken (28-32 uur in de week);
 • Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.870,58 (CAO VVT FWG 40);
 • Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn;
 • Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is!
 • Enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel.

Bijzonderheden

“Als jij laat zien wat je wilt en op onderzoek gaat, zijn er hier heel veel mogelijkheden!”.         
- Elsemiek Spikker        
(voormalig verzorgende IG en nu opleidingsfunctionaris bij Atlant) 


Wil jij verder?
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de knop “Solliciteren”. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de indiensttreding.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!
Ben jij enthousiast geworden en voldoe je aan het profiel? Dan horen wij graag jouw verhaal! Je verhaal kun je met ons delen via de knop ‘solliciteren’. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Claudia Verheggen, recruiter, 06-82526943.  

Type Vacature
Intern nummer C12
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum Sprengenhof (Atlant Zorggroep)
Postcode 7339MD
Stad Ugchelen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Tanja Wanningen
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-02-2019
Ingangsdatum 7 februari
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 43565
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Atlant Zorggroep biedt aan haar cliënten vraaggestuurde kwaliteitszorg in een klimaat waarin alle mensen, cliënten en medewerkers, tot hun recht kunnen komen. Daarbij spelen voor de medewerkers persoonlijke motivatie en professionaliteit beide een belangrijke rol. Atlant Zorggroep bezint zich voortdurend op mogelijk verbeteringen van de zorg- en dienstverlening. Als speerpunten in de zorg geldt de behandeling van cliënten met de ziekte van Huntington en het syndroom van Korsakov. De slogan ‘unieke zorg voor unieke mensen’ inspireert ons elke dag.

Meer over Atlant