Eerste Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) | Woonzorgcentrum
Atlant

Functieomschrijving

Zorg jij elke dag weer voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners? Waarbij je samenwerkt met leuke collega’s in een omgeving waar ruimte is om jezelf te ontplooien? Kom werken op onze locatie Berghorst als:

Eerste Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) | Woonzorgcentrum
24-36 uur

Kom jij ons team versterken 
Woonzorgcentrum Berghorst is gelegen in de wijk “de Maten” in Apeldoorn en is een kleine locatie van Atlant waar met name woonzorg  gegeven wordt. Bij ons is het dynamisch, iedere dag is anders. Soms is het rennen en vliegen, de andere keer kan je rustig op kantoor de administratieve werkzaamheden afronden of met een bewoner een kop koffie drinken. Ons team bestaat uit helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Het zijn allemaal vaste krachten en dit betekent dat onze bewoners vaste gezichten zien. Dat werkt plezierig want zo kun je een relatie opbouwen met elkaar. 
De dynamiek bij Berghorst vraagt om een flexibele houding en aanpassingsvermogen. Best een uitdaging, maar we willen natuurlijk de beste zorg blijven bieden! Dit doen we samen met de bewoner. Hier groeien we van als team en als individuele medewerkers. De organisatie ondersteunt ons in die groei; er is ruimte om fouten te maken, als we er maar van leren! Kom jij met jouw talent ook bijdragen aan de uitdagingen die nog voor ons liggen?

“Ik hoorde van bewoners dat ze slecht sliepen en heb dit verder onderzocht. Het is fijn dat je daar binnen Atlant de tijd en het vertrouwen voor krijgt. Ik vind het leuk dat ik de mensen aan het denken heb gezet, want er wordt nu ook naar het gebruik van hoofdkussens op andere Atlant locaties gekeken.”
Alice Klopman (verpleegkundige bij Atlant) 

Mooie uitdaging
Je zorgt er samen met het team voor dat de bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. Je biedt zorg en verpleging in de woonsituatie. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Als EVV ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het zorgplan en ben je contactpersoon voor de bewoner en zijn of haar familie.

Functie eisen

Jij bent iemand die
• Een diploma verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkundige heeft met aanvullend een erkend EVV diploma of ambitie deze te gaan volgen;
• Goed overzicht kan houden en rust bewaren;
• Een proactieve werkhouding heeft;
• Bereid is om onregelmatige diensten te draaien en om het weekeinde te werken; 
• Gewend is om in mogelijkheden te denken;  
• De rol als werkbegeleider leuk vindt;
• Een goed humeur heeft, leergierig is en graag meedenkt over verdere ontwikkelingen.

Inschaling

Bij Atlant krijg je
• Een werkplek bij een proactieve organisatie;
• Enthousiaste en betrokken collega’s die graag kennis delen;
• Verschillende opleidingsmogelijkheden om je deskundigheid te vergroten; ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn;
• De mogelijkheid voor een vast contract;
• Een goed bruto maandsalaris EVV ( maximaal 3.159,64 FWG 40); op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is! 

Bij Atlant zien we verwondering als het startpunt van innovatie en verbetering. Collega’s krijgen de ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Een mooi voorbeeld hiervan is hoe Alice, Verpleegkundige op Marken Haven, onderzoek deed naar hoofdkussens. Ze won hier zelfs een prijs mee: “In de zorg is het belangrijk dat je je oren openhoudt voor wat bewoners zeggen”. Ontdek in deze video hoe ze dit aanpakte:

Bijzonderheden

Collega worden van Alice? Solliciteer via de knop “solliciteren”
Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen app of bel met onze recruiter,  Wendela de Visser (recruiter), 06 22 06 25 08.

Sfeerproeven? 
Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 

We zijn benieuwd naar jou! 

Type Vacature
Intern nummer 15-22
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum Berghorst (Atlant)
Postcode 7329CB
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Publicatiedatum 22-02-2022
Reageer voor 14-06-2022
Ingangsdatum 22-02-2022
Nummer 108303
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant