Eerste verpleegkundige
Mediant geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Wie zijn wij?
Mediant is een integrale ggz organisatie in de regio Twente. Onze medewerkers staan bekend om hun betrokkenheid, en streven altijd naar de best passende zorg voor onze cliënten. We staan continu in verbinding met onze partners in de regio. Door ons te oriënteren op belangrijke thema’s die in de samenleving spelen zorgen we ervoor dat we aansluiten op de behoeftes van onze cliënten. Op deze manier proberen we onze zorg voor iedereen toegankelijk te maken.
Wij zijn gewend om elkaar, tot op het hoogste niveau, met ‘je’ aan te spreken. Wij zijn een lijnorganisatie, waarin wij op alle stuurlagen werken met duaal management. Bedrijfsvoering en behandelinhoud gaan hierdoor hand in hand. Onze informele cultuur werkt in alles door. Zo werken wij snel en zijn onze lijnen intern kort. Een collega om mee te sparren is zo gevonden en beslissingen die in de lijn worden genomen, zijn ook snel gecommuniceerd. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen en geven dan ook veel ruimte voor eigen initiatieven. Daarnaast zijn wij open, nuchter en weten wij van aanpakken waardoor we ons vooral kunnen richten op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat doen wij binnen afdeling Medium Zorg?
Afdeling Medium Zorg (MZ) is onderdeel van het sociaal psychiatrisch behandelcentrum (SPB) en bevindt zich op locatie de Opmaat in Hengelo. Het SPB biedt overwegend ambulante en wijkgerichte behandeling aan cliënten met complexe psychiatrische problematiek.
Wanneer het in de thuissituatie even niet zo goed met de cliënt, vindt een (kortdurende) opname plaats op een van de klinische afdelingen van het SPB. De zorg tijdens de klinische opname is intensief en er wordt naar gestreefd de cliënt zo snel mogelijk in staat te stellen de ambulante behandeling weer op te pakken.

De afdeling MZ
is een open afdeling voor chronisch psychiatrische cliënten, die individueel worden behandeld en begeleid. Er wordt gewerkt vanuit de rehabilitatiegedachte, waarbij wordt uitgegaan van de mogelijkheden van de cliënt.

Wat ga jij daar doen?
Als eerste verpleegkundige heb je, naast dat je je vak als verpleegkundige op de afdeling uitoefent, een specifieke rol binnen het team. Je vervult de kartrekkersrol en hebt een visie op zorg(verlenen), maar ook op teamprocessen. Je bent een gedreven persoonlijkheid die vanuit deze visie ook zaken bespreekbaar durft te maken en collega’s weet te enthousiasmeren om inhoudelijke ontwikkelingen samen op te pakken. Om dit te kunnen ben je een stevige persoonlijkheid, een prettige gesprekspartner waarbij mensen zich op hun gemak voelen en ben je in staat om met de nodige humor mensen in beweging te krijgen. Altijd vanuit een positieve invalshoek en met als doel cliënten en collega’s te laten groeien.
Het geven, maar ook ontvangen, van feedback is een tweede natuur voor je en je kunt genieten van successen, hoe klein ook.

Functie eisen

Goed om te weten….
Wij zijn voor deze functie op zoek naar HBO opgeleide verpleegkundige met een aantal jaren werkervaring binnen de GGZ. Wanneer je echter beschikt over een andere vooropleiding óf je wilt misschien meer uren werken dan de 32 uur die wij nu aanbieden, neem dan vooral contact met ons op om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Inschaling

Wat bieden we?
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Salariëring en rechtspositieregeling zijn overeenkomstig de CAO GGZ. De functie is ingeschaald in FWG functiegroep 50, met een minimum van €2.091 en een maximum salaris van €3.467 bij een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Wie kun je bellen als je meer wilt weten?
Annemiek Westerink, teammanager, neemt de telefoon op. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06- 81244088 en vertelt je graag meer. Wanneer je meer informatie wilt over de sollicitatieprocedure kun je bellen met de stafafdeling P&O, tel.nr. 053-4755525.

Als je besluit te solliciteren
Dan ontvangen wij je reactie graag uiterlijk 27 juni aanstaande via www.zorgselect.nl of per email via vacatures@mediant.nl.
De gesprekken worden gehouden op donderdag 4 juli aanstaande. 

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

 

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 - 0917 NZE/jpl
Organisatie Mediant geestelijke gezondheidszorg
Locatie De Opmaat
Postcode 7552 EV
Stad Hengelo
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 04-06-2019
Reageer voor 28-06-2019
Ingangsdatum 04-06-2019
Nummer 46308
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant geestelijke gezondheidszorg