Embryoloog of embryoloog i.o. 24 - 32 uur per week
Fertiliteitskliniek Twente

Functieomschrijving

Als Embryoloog of Embryoloog i.o. bij Fertiliteitskliniek Twente B.V. maak je deel uit van een multidisciplinair team van analisten, gynaecologen, fertiliteitsartsen, verpleegkundigen, doktersassistenten en medisch secretaresses, waarbij persoonsgerichte zorg het uitgangspunt is. 

Fertiliteitskliniek Twente heeft sinds juni 2018 een operationeel IVF laboratorium, waarin alle fasen van de IVF/ICSI behandeling worden uitgevoerd.

Als nieuwe collega neem je deel aan alle activiteiten van het andrologie- en IVF-laboratorium. Hieronder vallen de spermadiagnostiek, de opwerking van sperma, het kweken en cryopreserveren van menselijke gameten(eicellen, zaadcellen) en embryo's. Tevens het toepassen van verschillende bevruchtingstechnieken(IVF en ICSI). Daarnaast houd je toezicht op de kwaliteit en veiligheid van alle activiteiten binnen het laboratorium. 

Functie eisen

Embryoloog: 

Je bent embryoloog of je hebt de ambitie om opgeleid te worden tot embryoloog. Je vindt het een uitdaging te werken in een kliniek waarin betrokken en bevlogen collega's samenwerken aan het leveren van persoonlijke zorg voor de patiënte en haar partner. Je bent collegiaal, flexibel en resultaatgericht. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent gericht op samenwerking en ontwikkeling. Je bent bereid om weekenddiensten te draaien.

Embryoloog in opleiding:

  • Duur van de opleiding: 3 jaren, bij voltijd dienstverband
  • Vooropleiding: Academisch diploma of doctoraat bio-wetenschappen/technologie, (dier)geneeskunde
  • Heeft kennis en ervaring met celkweek

 

Inschaling

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het betreft een parttime dienstverband(24 - 32 uur per week)

Als je embryoloog bent is jouw salaris ingedeeld in FWG 75 en bedraagt - afhankelijk van je ervaring - minimaal € 6.124,00(FWG 75-0) en maximaal € 9.405,00(FWG 75-17) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband(40 uur per week).

Als je embryoloog i.o. bent, is jouw salaris ingedeeld in FWG 60 en bedraagt - afhankelijk van je ervaring - minimaal € 3.767,00 (FWG 60-0) en maximaal € 5.477,00(FWG 60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband(40 uur per week)

De CAO ZKN is van toepassing.

Bijzonderheden

Informatie en sollicitatie:

Wij hebben deze vacature geplaatst op 2 juni 2022. Stuur je sollicitatie(uitsluitend per email) voor 18 juli 2022 naar [email protected] onder vermelding van vacature embryoloog. 

Erik Unterhorst, embryoloog, kan je meer informatie geven over deze vacature. Telefoonnummer: 074-2554090.

Type Vacature
Organisatie Fertiliteitskliniek Twente
Locatie Fertiliteitskliniek Twente, in Hengelo
Postcode 7556BN
Stad Hengelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Zelfstandige Klinieken Nederland
Informatie verkrijgen bij Erik Unterhorst, embryoloog
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 02-06-2022
Reageer voor 18-07-2022
Ingangsdatum 02-06-2022
Nummer 111344
Doorsturen Bekijk PDF

Fertiliteitskliniek Twente

Fertiliteitskliniek Twente is een samenwerkingsverband van de Twentse ziekenhuizen Medisch Spectrum Twente en Ziekenhuis Groep Twente op initiatief van de Twentse gynaecologen. Alle zorg op het gebied van de voortplantingsgeneeskunde in Twente wordt door Fertiliteitskliniek Twente geleverd. Met een betrokken en zeer toegewijd team kunnen we in de kliniek gespecialiseerde zorg leveren. In ons team werken gespecialiseerde gynaecologen, fertiliteitsartsen, verpleegkundigen en doktersassistenten, bijgestaan door ervaren secretaresses. Al onze medewerkers hebben jaren in de fertiliteitszorg gewerkt. Onze ambitie is de patiënt en haar partner centraal te plaatsen. We streven naar persoonlijke zorg op maat, toegesneden op datgene wat de individuele patiënt nodig heeft. Op onze site kunt u kennismaken met de kliniek, met het team dat er werkt, en lezen over de verschillende onderzoeken en behandelingen die in de kliniek mogelijk zijn.

Meer over Fertiliteitskliniek Twente