Energieke Verzorgende IG M/V voor een kleinschalige verpleeghuissetting
De Vriezenhof, Woon- en zorgcentrum

Functieomschrijving

Ben jij die ervaren verzorgende IG die zich de komende jaren wil storten op de ambities van de Vriezenhof? Een gedreven en betrokken professional met een hart voor de ouderenzorg? Een functie waarin je samen met je collega's vrijheid hebt en verder vorm kunt geven aan de ingezette transitie naar verpleeghuiszorg en belevingsgerichte zorg. Ben jij een professional die graag verantwoordelijkheid draagt? Heb jij het lef om samen met ons te ondernemen en te gaan voor kwaliteit en professionaliteit? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken allereerst leuke collega's. Het liefst heb jij al wat sporen verdiend binnen de ouderenzorg en heb je ervaring met kleinschalig wonen en belevingsgerichte zorg. Je hebt er vooral zin in om de ingezette transitie verder vorm te geven samen met jouw nieuwe collega's vanuit jouw kennis en ervaring. Als verzorgende IG ben je bij ons verantwoordelijk voor het hele zorgproces, inventariseren, evalueren en het uitvoeren van de zorgvraag.

Functie eisen

Jij bent:

 • Gediplomeerd Verzorgende IG;
 • Iemand met bij voorkeur ervaring binnen de ouderenzorg;
 • Open en toegankelijk, iemand die stevig in de schoenen staat. De transitie die wij doormaken is niet voor iedereen even makkelijk;
 • Een professional met lef en ondernemendheid om deze transitie samen met ons aan te gaan;
 • Gewend om met een digitaal zorgdossier te werken en verschillende disciplines;
 • Iemand die graag een bijdrage wil leveren aan de regie en welbevinden van ouderen met een psycho-geriatrisch ziektebeeld.

Inschaling

Wat biedt de Vriezenhof:

 • Om als eerste contactpersoon te kunnen werken willen wij graag dat je minimaal 18 uur per week beschikbaar bent;
 • Arbeidscontracten onder de 18 uur per week zijn zeker bespreekbaar, alleen kun je dan geen eerste contactpersoon zijn;
 • Inschaling conform cao VVT FWG;
 • Een organisatie die volop in ontwikkeling, dynamisch en verrassend is;
 • Volop uitdaging voor jou als mens, professional en wij dragen graag bij aan jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Bijzonderheden

Wie zijn wij?

 • Onze intramurale teams zijn een mooie mix van verzorgende IG, verpleegkundigen, assistenten wonen, welzijn en zorg die samen voor een mooie dag gaan voor onze cliënten, maar ook voor henzelf;
 • Wij werken op basis van gelijkwaardigheid; iedereen beslist mee.

Procedure:

Heb je interesse, voldoe je aan ons profiel en doorleef jij ook onze visie? Dan gaan wij graag met jou een kop koffie of thee drinken om kennis te maken. Laat een reactie achter op p&o@vriezenhof.nl hoe jij benaderd wilt worden en wanneer, dan namen wij zo snel mogelijk contact met jou op voor een kennismaking.

Informatie:

Voor meer informatie kun je kijken op onze website: www.vriezenhof.nl. Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Anke Hemmer, verpleegkundige niveau 5 woonzorg, op telefoonnummer 0546-561661 of mail haar op a.jonker@vriezenhof.nl. Anke werkt maandag t/m vrijdag van 08.00-16.30 uur.

Type Vacature
Organisatie De Vriezenhof, Woon- en zorgcentrum
Locatie De Vriezenhof, Woon- en Zorgcentrum in Vriezenveen
Postcode 7671GM
Stad Vriezenveen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-02-2021
Reageer voor 31-03-2021
Ingangsdatum 17-02-2021
Nummer 57781
Doorsturen Bekijk PDF

De Vriezenhof, Woon- en zorgcentrum

De Vriezenhof werkt vanuit de volgende missie: Wij zijn er voor mensen die ondersteuning nodig hebben vanwege beperkingen. Daarbij hebben we expliciet aandacht voor hun familie en mantelzorgers. Wij helpen mensen in het aanpassen aan verstoringen in hun leven, stimuleren hun veerkracht en helpen hen bij het vinden of herstellen van hun balans. Met diensten op het gebied van wonen, welzijn, zorg en behandeling helpen wij hen, samen met de vrijwilligers, in het realiseren van een zo goed mogelijke kwaliteit van leven. Dit gebeurt met alle aandacht voor de persoonlijke situatie en behoeften. Eerst door de inzet van het netwerk om de cliënt heen en als het niet anders kan door de inzet van onze professionele medewerkers. Eigen kracht en verbinden zijn hierbij kernwoorden. De focus ligt bij ons op gezondheid in plaats van ziekte. Door extra aandacht voor welzijn en een zo zinvol mogelijke dagbesteding wordt voorkomen dat het lang dominerende medisch model leidend blijft.

Meer over De Vriezenhof, Woon- en zorgcentrum