Enthousiaste ambulante persoonlijk begeleider Nijmegen
Zozijn

Functieomschrijving

Ben jij flexibel, sociaal en zijn de cliënten bij jou in goede handen? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken!

Binnen Ambulant team Nijmegen, werkzaam in de regio Nijmegen, Rivierenland en Brabant Noord Oost, zijn wij voor mensen met niet aangeboren hersenletsel op zoek naar een flexibele

Persoonlijk begeleider minimaal 24 tot maximaal 32 uur per week

Wat ga je doen?

Je coördineert het tot stand komen, vaststellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van het ondersteuningsplan van meerdere cliënten. Je bent de eerste contactpersoon voor deze cliënten en hun verwanten. Je ondersteunt en coacht de overige medewerkers in het uitvoeren van de afspraken uit deze plannen. Je biedt ondersteuning en begeleiding aan volwassenen in de woon-/ leefsituatie; de begeleiding en ondersteuning is gericht op het handhaven en/ of bevorderen van het sociaal/ emotionele/ maatschappelijke leven van de cliënten. Bij Op Pad doen we dit met gebruikmaking van de methodiek “Hooi op je vork”.

Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Dit zijn wij

OP PAD biedt volwassenen met een Niet Aangeboren Hersenletsel ondersteuning en begeleiding in de woon-/leefsituatie, zowel in de eigen woonsituatie van cliënten als ook in woonvoorzieningen.

Naast de 24-uurs ondersteuning  biedt Zozijn ook (ambulante) begeleiding aan zelfstandig en verspreid wonende cliënten. De cliënt woont in een zelfstandige woning en krijgt alleen begeleiding voor die zaken die hij/zij niet, of niet geheel zelfstandig kan.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking en volwassenen met een Niet Aangeboren Hersenletsel met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Naast de cliënten zijn ook onze medewerkers belangrijk voor de organisatie. Wij vinden werkgeluk en –plezier belangrijk voor onze medewerkers en willen een werkomgeving creëren waarin zij dat kunnen vinden.

Functie eisen

Herken jij je in het volgende?

Je hebt

 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4
 • Ervaring en affiniteit met de doelgroep
 • Ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie
 • Een oplettende en alerte houding

 

Je bent

 • Alert op de signalen van cliënten
 • In staat te bemiddelen indien nodig tussen cliënten en anderen
 • Stimulerend en motiverend ten aanzien van de cliënt
 • Flexibel en klantgericht
 • Sociaal en communicatief vaardig
 • Zelfstandig en je vindt het leuk om een netwerk op of uit te bouwen daarin jouw werk onder de aandacht te brengen. 

 

Je kunt

 • Methodisch werken
 • Goed coördineren en regisseren
 • Je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten
 • Je grenzen bewaken
 • Goed samenwerken

Inschaling

Dit bieden wij

 • een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar. Verlenging of omzetting naar onbepaalde tijd hoort bij gebleken geschiktheid en onveranderde bedrijfsomstandigheden, tot de mogelijkheid
 • interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg
 • Als ondersteuner een salaris van maximaal € 3084,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 45.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05%

Bijzonderheden

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

De sollicitatiegesprekken zullen worden gehouden op 7 en 8 maart a.s.

Type Werkplein
Intern nummer SG19-012
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - Ambulante Begeleiding Nijmegen
Postcode 6663MB
Stad Lent
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Cindy van Hal, manager ambulant, 06-11768150
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 11-02-2019
Reageer voor 01-03-2019
Nummer 43640
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn