Enthousiaste en energiede Huishoudelijk Medewerker (Hospice te Rozendaal)
Leger des Heils regio Oost

Functieomschrijving

Stroop jij je mouwen graag op om mee te helpen aan een schone (werk/leef) omgeving en maak je makkelijk contact? Solliciteer dan op deze baan op onze unieke locatie Hospice Rozenheuvel te Rozendaal.

Je verricht huishoudelijke werkzaamheden binnen de Hospice Rozenheuvel. Dit betreft het schoonhouden/maken van de gasten kamers, algemene ruimtes, keuken, kantoren en sanitaire voorzieningen. Als Huishoudelijk medewerker voer je op basis van een werkschema zelfstandig je werkzaamheden uit en bent in staat om gemakkelijk contact te maken. Je werkt volgens rooster, in de ochtenduren. De uren worden verdeeld over 2 à 3 dagen per week. De werkzaamheden worden ook verricht in de weekenden en op feestdagen.

 

 

 

 

Functie eisen

 • Je hebt minimaal VMBO werk- en denkniveau, bij voorkeur heb je een opleiding gevolgd richting de zorg
 • Je kan zelfstandig werken en bent sociaal en energiek
 • Je bent in staat flexibel om te gaan met de situatie van de dag
 • Je hebt kennis van en ervaring met het uitvoeren van diverse huishoudelijke taken
 • Je kent de richtlijnen ten aanzien van hygiëne en veiligheid
 • Je bent 8 tot 16 uur per week beschikbaar (in de ochtenduren op wisselende dagen)
 • Je hebt een christelijke geloofsovertuiging en je onderschrijft de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit

 

Inschaling

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie.

Wij bieden jou:

 • een goed salaris conform CAO Ziekenhuizen, schaal 10 (afhankelijk van opleiding en ervaring min. € 1.647= en max. € 2.172,= bruto per maand obv 36 uur per week)
 • een contract voor in eerste instantie een jaar, met uitzicht op verlenging
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opname in het pensioenfonds (PFZW), een loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid) en keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%)
 • een mooie baan in een unieke werkomgeving

 

Bijzonderheden

Als Leger des Heils Oost helpen wij kwetsbare mensen in de maatschappij. Onze 650 medewerkers en 225 vrijwilligers zetten zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat doen we middels jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, verpleging en verzorging, palliatieve zorg en verslavingszorg.

Hospice Rozenheuvel is een thuis voor ernstig zieke mensen, die zich in de laatste weken of maanden van hun leven bevinden. Voor sommige mensen is thuis (blijven) wonen in deze laatste fase geen optie meer; dan is Rozenheuvel hun laatste thuis.

Als onderdeel van het Leger des Heils bieden wij deskundige zorg in een veilige omgeving. Wij staan voor palliatieve terminale zorg met veel persoonlijke aandacht: onze zorgverleners en vrijwilligers staan dag en nacht klaar zorg en begeleiding. Wij willen mogelijk maken dat mensen waardig afscheid van het leven nemen en zich kunnen voorbereiden op het sterven.

Wil je meer weten over het Leger des Heils neem dan eens een kijkje op www.legerdesheils.nl of www.legerdesheils.nl/oost

Interesse en contact

Zin om aan de slag te gaan? Laat het ons weten! Reageren kan via de button ‘Solliciteer’ bij de vacature op

https://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/enthousiaste-en-energieke-huishoudelijk-medewerker-hospice-te-rozendaal-v150401

 

De vacature sluit zodra we de kandidaat gevonden hebben die als huishoudelijk medewerker ons team kan komen versterken.

Heb je nog vragen? Teamleider Marjon Euverman zal ze graag beantwoorden (tel. 06-25643976)

Ter info:

 • Conform het Werving en Selectiebeleid van St. Leger des Heils W&G hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op deze vacature.
 • Screening en het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

 

 

Acquisitie nav deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Type Vacature
Organisatie Leger des Heils regio Oost
Locatie Hospice Rozenheuvel
Postcode 6891 DD
Stad Rozendaal
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marjon Euverman (teamleider), Tel. 06- 25 64 39 76.
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 14-09-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 28-09-2021
Nummer 71085

Leger des Heils regio Oost

Hospice Rozenheuvel is een thuis voor ernstig zieke mensen, die zich in de laatste weken of maanden van hun leven bevinden. Voor sommige mensen is thuis (blijven) wonen in deze laatste fase geen optie meer; dan is Rozenheuvel hun laatste thuis. Als onderdeel van het Leger des Heils bieden wij deskundige zorg in een veilige omgeving. Wij staan voor palliatieve terminale zorg met veel persoonlijke aandacht: onze zorgverleners en vrijwilligers staan dag en nacht klaar met zorg en begeleiding. Wij willen mogelijk maken dat mensen waardig afscheid van het leven nemen en zich kunnen voorbereiden op het sterven.

Meer over Leger des Heils regio Oost