Enthousiaste GZ-Psycholoog | 20 uur | startdatum in overleg
Stichting Rosengaerde

Wie ben jij en waarom kies je voor Rosengaerde?

Je bent een enthousiaste GZ-psycholoog die het verschil wil en kan maken in de ouderenzorg. Het welbevinden van de cliënt staat voor jou voorop. Je haalt uitdaging uit het behandelen, coachen en scholen van onze doelgroep, hun netwerken en je collega’s. Je denkt in mogelijkheden, kunt goed samenwerken en beschikt over een gezonde dosis humor. Daarnaast ben je ruimdenkend, flexibel en in staat zowel in multidisciplinair verband als zelfstandig te werken.

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag, samen met jou het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. We stimuleren onze medewerkers eigen regie te pakken. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

De functie:

Als GZ-psycholoog binnen Rosengaerde heb je een zelfstandige rol in het diagnosticeren en behandelen van onze cliënten. Het gaat hierbij om ouderen in een intra- én extramurale setting. Je geeft de behandeling vorm en stelt behandelplannen op. Hierbij zet je diagnostisch onderzoek in en je voert zowel individuele als mediatieve behandelingen uit. Je speelt een belangrijke rol in het multidisciplinair werken, waarbij je uiteraard ook samenwerkt met behandelaren vanuit de eerste lijn.

Daarnaast ondersteun je familie en naasten in de omgang met cliënten om daarmee een gezamenlijke bijdrage te leveren aan het welbevinden van de cliënten en hun sociale omgeving. Rosengaerde biedt alle vormen van zorg binnen één locatie. Dit betekent dat je werkgebied overzichtelijk is en dat er korte lijnen zijn. Je krijgt alle ruimte, waarbij je veel invloed hebt op het beleid van de organisatie en ook uitgedaagd wordt om hierin actief te participeren. Samengevat:

  • Diagnosticeren, behandelen en begeleiden van cliënten op de verschillende afdelingen van onze locatie binnen een multidisciplinair team;
  • Leveren van extramurale kortdurende behandeling;
  • Begeleiden en coachen van zorgteams wanneer er sprake is van toenemende gedrags- en/of psychiatrische problematiek bij cliënten;
  • Bijdragen aan deskundigheidsbevordering door het geven van uitleg en scholing aan professionals, cliënten en naasten;
  • Kwaliteitsbevordering door in de zorgverlening gesignaleerde knelpunten aan de orde te stellen;

Wat bieden wij:

Een afwisselende baan in een informele en kleinschalige organisatie die volop in ontwikkeling is. Daarnaast bieden en geven we je alle ruimte en mogelijkheden om vakinhoudelijk verder te groeien. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar, die we na wederzijdse tevredenheid graag omzetten in een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT (FWG 60/max €4886,73). Daarnaast bouw je een persoonlijk budget op, krijg je bijvoorbeeld korting op je zorgverzekering en ontvang je een eindejaarsuitkering!

Bijzonderheden

Wil je meer informatie over de functie neem dan contact op met personeelszaken@rosengaerde.nl. Uiteraard kun je ook direct solliciteren door een  CV met korte motivatie aan ons te zenden.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 22-11-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 13-12-2021
Nummer 73065
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde