Enthousiaste leden voor de Cliëntenraad RoessinghMedinello
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

RoessinghMedinello, zoekt met ingang van heden:

Enthousiaste leden voor de Cliëntenraad

RoessinghMedinello, een initiatief van Roessingh, Centrum voor Revalidatie en Medinello. RoessinghMedinello is een zelfstandig behandelcentrum voor middelcomplexe pijnrevalidatie en de poliklinische pijnrevalidatie in Enschede. Multidisciplinaire teams behandelen hier cliënten met een middelcomplexe zorgvraag.

RoessinghMedinello (RM) zoekt twee nieuwe leden die tijd en energie willen steken in het meedenken en meepraten over ontwikkelingen en te realiseren plannen van RoessinghMedinello. De onderwerpen die daarbij aan de orde komen zijn heel divers, maar uitgangspunt is altijd “wat betekent een en ander voor de cliënten van RoessinghMedinello?”. De aandachtsgebieden zijn onder andere: kwaliteit van zorg en bejegening, informatie voorziening aan cliënten. Als Cliëntenraadslid heb je zowel een proactieve, een signalerende alsmede een toetsende rol.

Profiel

Ben je ooit in behandeling geweest bij RoessinghMedinello, ben je partner of een familielid van een cliënt van RoessinghMedinello of ben je betrokken bij de gezondheidszorg in het algemeen dan is dit je kans om te solliciteren! Naast je affiniteit met de gezondheidszorg kun je ook beleidsmatig denken en heb je bestuurlijke ervaring of ervaring in een bestuurlijke omgeving. Beschik je hierover dan ben jij wellicht de juiste kandidaat voor ons! Je inzet per jaar bedraagt, inclusief de vier vergaderingen in het jaar, acht tot twaalf uur. De leden ontvangen vacatiegelden en reiskosten/onkosten vergoeding.

 

Functie eisen

 .

Inschaling

 .

Bijzonderheden

Als je enthousiast wordt van de bovenstaande werkzaamheden, je past in het profiel en je kunt een flinke bijdrage leveren, mail dan een brief voor 24 november aanstaande met motivatie en CV aan Nicole Bongers: n.bongers@roessingh.nl.

De gesprekken zullen plaats vinden op 5 december na 14.30 uur.

Meer informatie over de cliëntenraad vind je op www.roessinghmedinello.nl. Tevens kun je voor informatie telefonisch contact opnemen met cliëntenraadsleden:

Rudi vd Esschert Tel. 06 – 54 22 50 29 of Henny Veneman Tel. 06 – 40 687 565.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh Medinello in Enschede
Postcode 7522 AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Rudi vd Esschert Tel. 06 – 54 22 50 29 of Henny Veneman Tel. 06 – 40 687 565
Functie(s) Medewerker Cliëntenraad
Publicatiedatum 24-10-2019
Reageer voor 24-11-2019
Nummer 49134
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Het Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie