Enthousiaste medewerkers dagbesteding psychiatrische zorg
ZorgAccent

Functieomschrijving

De cliënt maakt geen fouten, maar wij als hulpverleners geven een verkeerd antwoord op de zorgvraag”

 

 

Wil jij als medewerker dagbesteding psychiatrische zorg een bijdrage aan de ontwikkeling en afstemming van dagbesteding op de Korsakov cliënt, kom dan bij ons werken.

 

Wat ga je doen?

Korsakov cliënten hebben baat bij een fysieke scheiding tussen het wonen en het werk. De dagbesteding vindt plaats in een gebouw buiten de woonvorm. Er worden verschillende vormen van arbeid en dagbesteding aangeboden. De activiteiten richten zich op het bieden van structuur, het (her) vinden van vaardigheden en interesses, het oppakken van arbeidsritme, het stimuleren van sociale contacten en het vergroten van de zelfredzaamheid. Afgestemd op hun mogelijkheden kunnen cliënten kiezen tussen verschillende vormen van dagbesteding, zoals arbeidsmatige- en niet arbeidsmatige (individuele en groepsmatige-) dagbesteding.

 

Deze functie houdt in dat je arbeidsmatige werkzaamheden uitvoert op individueel niveau en op groepsniveau, dus een groot scala van activiteiten uitvoert altijd afgestemd op de behoefte en mogelijkheden van de client. Tevens kun je worden ingezet bij het begeleiden van avond activiteiten.

 

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. In jouw functie staat het bieden van dagbesteding voorop. Daarnaast krijg je trainingen en scholingen aangeboden gericht op het syndroom van Korsakov. Kortom; bij ZorgAccent sta je niet stil!

Hoe we dit waarmaken? Onze teams opereren binnen vastgestelde kaders. Als team ben je verantwoordelijk voor het leveren van goede begeleiding en dagbesteding.

Functie eisen

Wie ben jij?

Je bent flexibel, leergierig; kunt reflecteren, feedback geven en ontvangen en denkt in mogelijkheden? Dan pas jij bij ons!

 

Daarnaast staat er op jouw CV:

  • Diploma creatief- of beeldend therapeut; MMZ niveau 4; SPW niveau 4; MBO AW, MBO AT of vergelijkbaar agogische opleiding.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs en auto.

Inschaling

  • Salaris afhankelijk van ervaring ingeschaald in FWG schaal 40 conform de CAO VVT

Bijzonderheden

Wat bieden wij jou?

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend, vernieuwend is en waar je bezig kunt zijn met de volle breedte van je vak.  Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen!

 

Maar er is meer:

 

  • Deelname aan ons jaarlijkse Woonzorgcongres
  • Een actieve personeelsvereniging en budget voor teamuitjes

 

Binnen ZorgAccent kun je  werken met computer, laptop en/of iPad. Niet alleen voor de cliëntadministratie maar óók om laagdrempelig met andere teams of de directie te communiceren.

 

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.zorgaccent.nl

 

Meer informatie of direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Wil je meer weten? Je kunt voor meer info terecht bij Erna Ekkelkamp of Els Goedmakers (medewerkers dagbesteding) telefoonnummer 0889882660; 0889882662 of bij Ans Oosterwechel (inhoudelijk Coach) telefoonnummer 06 19687192.

En als je geen vragen meer hebt? Solliciteer dan snel! Jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je voor 27 mei 2022 sturen via onze site: talentvoorzorgaccent.nl

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent Verpleeghuis Kronnenzommer in Hellendoorn
Postcode 7447PK
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Erna Ekkelkamp of Els Goedmakers (medewerkers dagbesteding) telefoonnummer 0889882660; 0889882662 of bij Ans Oosterwechel (inhoudelijk Coach) telefoonnummer 06 19687192
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 11-05-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 27-05-2022
Nummer 110792
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent