Verpleegkundigen basiszorg Mediantpool
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Zoek jij een uitdagende werkomgeving binnen de psychiatrie? Met daarbij de kans om kennis te maken met verschillende doelgroepen binnen de GGZ en de mogelijkheid om veel ervaring op te doen? Meld je dan aan bij de Mediantpool! Wij zijn op zoek naar

VERPLEEGKUNDIGEN BASISZORG MEDIANTPOOL
minimaal 2 uren per week (5,56%)
bepaalde tijd

Werksetting
In deze functie bieden wij je de mogelijkheid werkervaring op te doen binnen de verschillende afdelingen en doelgroepen die Mediant kent. De werkzaamheden zullen voornamelijk worden verricht op locatie de Opmaat te Hengelo en locatie Helmerzijde te Enschede.

Wat ga je doen
Op invalbasis ben je mede verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorgverlening en begeleiding aan patiënten met (hoog) complexe psychiatrische en (soms complexe) somatische problematiek, waarbij zich crisissituaties kunnen voordoen. Je bent medeverantwoordelijk voor het coördineren en bewaken van de (intensieve) verpleegkundige zorg en begeleiding van de aan jou toegewezen cliënten. Deze zorg en begeleiding vinden zowel individueel als groepsgericht plaats.

 

Functie eisen

Wat wij vragen
Je bent flexibel en ruim inzetbaar voor alle voorkomende diensten die de organisatie kent (7 x 24 uur). Het is een pré dat je door reeds opgedane ervaring inzetbaar bent op alle afdelingen van de organisatie. Je beschikt over een diploma verpleegkunde B, HBO-V of MBO-V en bent BIG geregistreerd. SPH opgeleid met werkervaring in de psychiatrie is bespreekbaar.

Inschaling

Wat wij bieden
Een enthousiast team waarin leren en ervaring opdoen speerpunten zijn. Dit ondersteunen wij door coaching en werkoverleg met collega poolers te organiseren.

Wij gaan een arbeidsovereenkomst aan van gemiddeld 2 uur per week voor bepaalde tijd voor de duur van 7 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. De functie is ingeschaald in FWG 40 met een minimum salaris van € 1.814 en een maximum salaris van € 2.818 bij een fulltime dienstverband.

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40-0371 SNS/jbr
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant GGZ, Gewoon Goede Zorg in Twente
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 2
Uren tot 2
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Wilma ten Berge, manager Roosterbureau en Mediantpool telnr. 053-4755030. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij de stafafdeling P&O en Opleidingen telnr. 053-4755559.
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 01-03-2017
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 29-05-2020
Nummer 31644
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg