Enthousiaste Verzorgende IG
Zorggroep Sint Maarten

In de functie van verzorgende IG is het je belangrijkste uitdaging om onze cliënten in Gerardus Majella iedere dag opnieuw persoonlijke en mensgerichte zorg, verpleging en psychosociale begeleiding te verlenen, waarbij hun eigen regie centraal staat.

Mocht jij ons nieuwe collega worden dan bieden we je de mogelijkheid om te verdiepen in een expertise. We denken graag met je mee in eventuele  opleidingsmogelijkheden en scholingswensen. Als je nog in opleiding bent kunnen we met elkaar kijken hoe je deze wellicht bij ons kan afronden. Ben je al wel klaar met je opleiding of binnenkort en heb je nog geen werkervaring, dit is geen probleem. Binnen Gerardus Majella helpen we je graag op weg! Op de locatie Gerardus Majella werk je samen met een groep collega's variërend in bijvoorbeeld leeftijd en opleidingsniveau. Binnen elk team is een verpleegkundige die coachend is aan het team bij verpleegtechnische handelingen. Ook werk op elk team een contactverzorgende en zijn we samen met elkaar verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en voor een waardevolle dag voor onze bewoners.


Het aantal contracturen van je parttime contract kunnen we samen bepalen. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met jouw wensen. We komen graag met je in contact om over de mogelijkheden te praten.  Kom gerust eens langs voor een kop koffie om over de mogelijkheden te praten.

 

Dit vragen we

Je beschikt over een diploma Verzorgende IG niveau 3. Daarnaast neem je een flinke dosis gezelligheid en je talent om samen te werken mee. Samen maak je het verschil in leven van je cliënten en elkaar. Je hebt een zorghart en vindt het geen probleem om zo nu en dan een collegiaal stapje extra te zetten.

We hebben veel te bieden

We bieden je een uitdagende baan en enthousiaste en gedreven collega’s in je team. Je krijgt de ruimte om je talenten te benutten en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Jouw functie is ingedeeld in FWG-schaal 35 en je wordt aangemeld bij het pensioenfonds PFZW.

Onze extra's

 • Vitaliteit 
  Er is veel voor je geregeld, zodat je mentaal en lichamelijk vitaal blijft.
 • Persoonlijke ontwikkeling 
  Een leven lang leren op een leuke en aantrekkelijke manier.
 • Eindejaarsuitkering
  Naast vakantiegeld in mei, ontvang je aan het einde van het jaar een eindejaarsuitkering.
 • Meerkeuzesysteem
  Waarmee je met fiscaal voordeel producten en cadeaubonnen kunt kopen.

Tot slot

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een
Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat,
vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Vragen

Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of
Zorggroep Sint Maarten? Bel met:

Manon Brinkhuis - Veldhuis, Lokaal manager, via 0622676916.
Type Vacature
Intern nummer GM-03
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Gerardus Majella in Denekamp
Postcode 7591 GX
Stad Denekamp
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Zorggroep Sint Maarten? Bel met: Manon Brinkhuis - Veldhuis, Lokaal manager, via 0622676916.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-02-2023
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 15-02-2023
Nummer 117856

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten