Woonbegeleiders
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

Ons werkgebied
Ons werkgebied ligt in de regio’s Apeldoorn, Twello, Vaassen, Brummen, Eerbeek en Doetinchem. Het cluster GGZ van Riwis Zorg & Welzijn richt zich op maximaal herstel van mensen met een complexe psychische of sociaal maatschappelijke hulpvraag. Wij begeleiden onze cliënten - jongeren, volwassenen en ouderen - zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een zo zelfstandig mogelijk en maatschappelijk leven kunnen leiden. Hierbij bieden wij zowel beschermd/beschut wonen als ambulante begeleiding.

De functie
Als woonbegeleider (begeleider C) bied je begeleiding bij wonen, leren, werken en het onderhouden van sociale contacten in een veilig leerleefklimaat. Je doel is om cliënten bij hun eigen kracht te brengen en hun geloof in eigen kunnen te versterken. Dit doe je door cliënten groepsgericht en/of individueel te ondersteunen in het uitvoeren van de activiteiten die je gezamenlijk in een persoonlijk zorgleefplan hebt vastgelegd. Je werkt herstelgericht en doet dit vaak samen met de naastbetrokkene(n) en (externe) collega’s. De zorginhoudelijke coaching ontvang je van de coördinerend begeleiders in je team. Je verricht de werkzaamheden in wisselende diensten volgens rooster, inclusief weekend- en slaapdiensten.

 

 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Ben jij een woonbegeleider met een diploma niveau 4 (bijvoorbeeld MZ, SPW of vergelijkbaar) die in de GGZ wil werken? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Inschaling

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 35 (min. € 1.748,- / max. € 2.599,- bruto per maand bij fulltime dienstverband.
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden, zoals e-learning en intervisie.

Bijzonderheden

  • Het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.
  • Als je specifieke affiniteit met een doelgroep en/of voorkeur voor een werkgebied hebt, dan kun je dit aangeven in je motivatie.

 

Enthousiast? Reageer dan via de button 'Solliciteren' via de vacature op onze website: https://werkenbij.riwis.nl/vacature-algemeen-2/woonbegeleiders

 

Let op: niet solliciteren via de button onderaan deze pagina!

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Postadres
Postcode 7301GE
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 3
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij team HRM, 055-5394630 of www.riwis.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Woonbegeleider
Publicatiedatum 13-06-2019
Ingangsdatum 1 juli 2019
Reageer voor 01-09-2019
Nummer 40606
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn