Enthousiaste woonondersteuner gezocht!
Baalderborg Groep

Ben jij de enthousiaste woonondersteuner waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken
Baalderborg Groep biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn voor ouderen: 24-uurs verpleeghuiszorg (zowel psychogeriatrie en somatiek), VPT en thuiszorg binnen de muren van de instelling. Je wordt onderdeel van een enthousiast team van collega’s. Met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor warme en liefdevolle zorg voor onze cliënten. Dit vraagt van jou oprechte aandacht en nabijheid. Je bent betrokken en hebt plezier in iets ondernemen met onze bewoners, zoals een dagelijks bezoekje aan de kinderboerderij. We betrekken mantelzorgers en vrijwilligers zo optimaal mogelijk bij het zorgproces en werken in een multidisciplinair team om samen de beste zorg te bieden. De bewoner staat centraal. Jij bent belangrijk voor een mooi leven van onze bewoners en stimuleert zijn of haar zelfredzaamheid. Word jij vrolijk van een dankbare glimlach op het gezicht van een bewoner?

Wat ga je doen
Als woonondersteuner heb je oog voor het welzijn en de behoeftes van onze bewoners. Bij jou voelen de bewoners dat ze gezien worden en er toe doen. Jouw takenpakket is divers. Je biedt activiteiten aan, je kookt de warme maaltijd vers en ondersteunt tijdens de maaltijden. Je ontvangt bezoek, zet koffie en thee. Je helpt bij het brengen en halen van cliënten en verricht huishoudelijke en schoonmaakwerkzaamheden. Je bent gastvrij en nodigt vrijwilligers en mantelzorgers uit om een bijdrage te leveren bij deze werkzaamheden.

Wat breng je mee
Bij Baalderborg Groep kun je met een MBO-1 diploma aan de slag als Woonondersteuner. Je hebt oog voor een goede hygiëne en bent gastvrij en hulpvaardig. Affiniteit met de doelgroep is een pré.

Wat hebben we jou te bieden
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Voor deze functie is het salaris is ingedeeld in FWG 15 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.381,00 op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten 
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Wil je eerst meer weten? Bel dan met de contactpersoon. Om direct te solliciteren klik op de knop 'Solliciteren'.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, Ouderenzorg diverse locaties
Postcode 7701 LR
Stad Dedemsvaart
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Nynke Leijrik: 0650095520
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 15-11-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 02-12-2022
Nummer 115575

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep