VERZORGENDE IG EN VERPLEEGKUNDIGEN REGIO HARDENBERG
Saxenburgh Groep

Functieomschrijving

Wil jij werken wanneer het jou uitkomt maar wel de beste zorg leveren voor onze bewoners?

Dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van:

VERPLEEGKUNDIGE & VERZORGENDE-IG 

Wil jij een goede werk-prive balans? Ervaring opdoen met diverse doelgroepen en op verschillende locaties in samenwerking met onze zorgproffesionals?

Dit kan binnen onze flexpool Ouderenzorg! Ook als je nog niet klaar bent met school of nog zoekende bent naar waar jouw uitdaging ligt, dan ben je bij ons welkom. Binnen de flexpool word je ingewerkt op afdelingen /locaties naar keuze en wordt je inzet bepaald door jouw biedingen. Hoe flexibeler je bent hoe hoger het aanstellingsniveau kan zijn.

Wat houdt het werken in de flexpool in?
Werken in de (centrale) flexpool houdt in dat je werkt binnen de flexpool en niet vast op een afdeling. Je krijgt een vast aantal uren waarmee je de tekorten op de afdeling naar jouw keuze en waarop je bent ingewerkt oplost. Je krijgt 2 maanden van te voren je rooster op basis van jouw biedingen en kunt eventueel meer werken door op vrij gekomen diensten te bieden. Ook kun je benadert worden met de vraag of je voor bijvoorbeeld 6 maanden naar een afdeling wil om daar een zwangerschapsverlof op te vullen. Dan word je meegeroosterd met het team, maar je blijft je een medewerker van de flexpool.

Flexpool Hardenberg
De flexpool Hardenberg focust zich op zorgcentrum Clara Feyoena Heem, zorgcentrum Oostloorn, Marsch Krusebrink en de Schoutenhof.
In Clara FeyoenaHeem wonen 60 PG-cliënten verdeeld over 3 afdelingen en 20 somatische clienten.
De Marsch Krusebrink is verdeeld over 3 appartementsgebouw. In appartementsgebouw de Meander wordt zorg geboden aan PG-cliënten. In appartementsgebouwen de Overlaat en de Bekke bieden we zorg aan cliënten met een lichamelijke beperking.
Oostloorn heeft ruimte voor 83 PG- en somatische cliënten verdeeld over 3 afdelingen en biedt daarnaast extramurale (thuis)zorg.
De Schoutenhof bestaat uit 50 appartementen, waarvan er 22 worden verhuurd door Woningbouwvereniging Beter Wonen Vechtdal. Bewoners van deze seniorenappartementen kunnen een beroep doen op zorgondersteuning en service diensten van de Saxenburgh Groep.
In de overige 28 appartementen wordt zorg geboden aan PG-cliënten.


Wat bieden wij jou?
Wij zijn laagdrempelig en willen iedereen de kans bieden om kennis te maken met onze mooie organisatie.Wij willen jou ondersteunen en investeren in jouw ontwikkeling. En bieden diverse contractvormen namelijk:
- 24 tot 32 uur per week
- 16 tot 24 uur per week
- 8 tot 16 uur per week

Functie eisen

  • Voor Verzorgende-IG - minimaal een afgeronde opleiding als Verzorgende-IG niveau 3
  • Voor Verpleegkundige - minimaal een afgeronde opleiding voor Verpleegkundige en in bezit van een geldige BIG-registratie.
  • Je bent flexibel inzetbaar op alle diensten (dag-, avond- en nachtdiensten)
  • Jouw houding is patiëntgericht en klantvriendelijk

Inschaling

Als Verzorgende-IG bedraagt het salaris op basis van je ervaring maximaal €2.361,60 volgens CAO VVT, FWG 35.
Als Verpleegkundige bedraagt het salaris op basis van je ervaring maximaal €3.032,60 volgens CAO VVT, FWG 45.
En ben je nog in opleiding dan krijg je uitbetaald volgens CAO VVT, FWG 25.

Bijzonderheden

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat deze als Spam wordt aangezien!

Type Vacature
Intern nummer V.18.025
Organisatie Saxenburgh Groep
Locatie Flexpool Hardenberg
Postcode 7771 CE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Flexbureau via flexbureau@sxb.nl / 06-52527236
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-12-2018
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-06-2019
Nummer 37109
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh Groep

De Saxenburgh Groep biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt de Saxenburgh Groep deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh Groep