Ergotherapeut ( diverse regio's )
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor verschillende locaties - door heel Nederland - zijn wij op zoek naar Ergotherapeuten vanaf 16 tot 36 uur per week.

Jouw uitdaging
Je werkt als adviserend ergotherapeut. Je onderzoekt, begeleidt en adviseert cliënten en het cliëntsysteem. Hierbij richt je je op het verminderen van beperkingen / belemmeringen in het dagelijks functioneren van de cliënt. Je adviseert in nauwe samenwerking met leverancier hulpmiddelen en voorzieningen welke betrekking hebben op de cliënt en de woonomgeving en verzorging van de cliënt. Je denkt mee en begeleidt verder (multidisciplinaire) teams op vakinhoudelijk gebied. Je denkt actief mee in werkgroepen, kan met visie en passie ergotherapie verder neerzetten binnen de organisatie.

Jouw werkplek
Je bent als ergotherapeut betrokken bij meerdere woonlocaties in jouw regio. Deze woonlocaties bieden zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematieken. De doelgroep varieert van mensen met een meervoudige beperking tot de doelgroep oud. Als ergotherapeut ben je onderdeel van het (landelijke) Expertisecentrum van Philadelphia, dat voor alle cliënten van Philadelphia behandeling realiseert. Binnen het Expertisecentrum werk je samen met gedragsdeskundigen, logopedisten, fysiotherapeuten, diëtisten, spel- en muziektherapeuten, en natuurlijk je collega ergotherapeuten!

Liefde, lef en meesterschap zijn de kernwaarden van Philadelphia. Gelijkwaardigheid van mensen is ons vertrekpunt. We geloven dat mensen met een beperking het recht hebben om hun talenten te ontwikkelen. Om mee te doen aan de maatschappij, grenzen op te zoeken en fouten te maken. Liefst zoveel mogelijk zonder hulp van anderen.

Over jou
 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding Ergotherapie en kennis van de problematiek van de doelgroep. Je bent op de hoogte van de ziektebeelden, syndromen, gedragsstoornissen en allerlei vormen van handicaps/beperkingen.
 • Je bent een pionier, die pro-actief is en energie krijgt van het ontwikkelen van ergotherapie binnen Philadelphia.
 • Je hebt kennis van de wet en regelgeving, voorschriften en protocollen.
 • Je werkt graag samen met cliënten en diens ondersteuners en verwanten.
 • Het is een pré als je kennis hebt van het aanvragen van hulpmiddelen via Zorginfo.
 • Je bent zelfstandig, besluitvaardig, je kunt je eigen werk goed organiseren.
 • Je bent in het bezit van een auto.
Dit krijg je van ons
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2.938,- en maximaal €4.304,- (FWG 55) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd. Diverse werkuren verdeeld over de week tijdens kantooruren.
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 30 juni 2022 via de sollicitatieknop op deze pagina (vacaturenummer 1666).
Heb je nog vragen? Bel of WhatsApp dan met Bert Oosterheert, manager Expertisecentrum, via telefoonnummer 06 - 30 17 41 01.

Het recruitment-team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Servicekantoor Amersfoort
Postcode 3811 MZ
Stad Amersfoort
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 17-06-2022
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 111851

Stichting Philadelphia Zorg

Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke beperking is bijzonder. Je werkt met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld mensen met een lichte verstandelijke beperking, ouderen die intensieve zorg nodig hebben of mensen met een ernstige meervoudige beperking. Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie.

Je kunt bij ons in veel verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als begeleider op een woonlocatie of bij een dagbesteding. Als jobcoach of in een staffunctie op kantoor.

Met inmiddels zo’n 8.600 cliënten, 7.500 medewerkers en 600 locaties staan we als moderne zorgaanbieder midden in de samenleving. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Kijk op werkenvoorphiladelphia.nl voor alle actuele vacatures.

Philadelphia.
Het beste uit elkaar.

Stages en leer-werkplekken
Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer- werkplekken. Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op deze pagina.

Meer over Stichting Philadelphia Zorg