Ergotherapeut - Wilp
Zozijn

Ergotherapeut - Wilp

Heb jij een HBO-opleiding ergotherapie, ben je flexibel en veerkrachtig? Binnen de afdeling ergotherapie zijn we op zoek naar een

Ergotherapeut voor 16 uur per week

Wat ga je doen?

Je voert ergotherapeutische onderzoeken uit en behandelt en begeleidt cliënten. Je hebt een adviserende rol met betrekking tot de aanschaf en aanpassingen van hulpmiddelen en met betrekking tot voorzieningen in de thuissituatie. Daarnaast adviseer je bij problemen met zitten, liggen, transfers en verplaatsen binnen de woon-, werk- of schoolsituatie.

Wie zijn wij?

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

De dienst ZorgAdvies en Behandeling (ZAB) bestaat uit zo’n 100 gedragswetenschappers, artsen, vaktherapeuten, (para)medici die vanuit hun vak ondersteuning bieden aan (begeleiders en verwanten van) mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel.

De vakgroep ergotherapie bestaat uit 10 collega’s. Je werkt in een multidisciplinaire context met andere specialisten en met medewerkers op de locaties. Wij werken o.a. voor cliënten met intensieve zorgvraag, intensieve begeleiding, cliënten met LVB en voor Kind en Jeugd.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een voltooide HBO-opleiding ergotherapie, bij voorkeur aangevuld met de opleiding sensomotorische integratie.
 • Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in de gehandicaptenzorg met volwassenen
 • Je kunt je makkelijk bewegen in een complex netwerk zowel binnen als buiten de organisatie
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent in het bezit van uitstekende sociale en uitdrukkingsvaardigheden
 • Je hebt passie voor je vak, je bent flexibel en veerkrachtig en een nieuwsgierige professional
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 55 maximaal € 3.948,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Een aanstelling in eerste instantie voor 1 jaar, daarna volgt bij voldoende functioneren een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • De standplaats is Wilp.

Procedure

Graag zien we je reactie via Zorgselect tegemoet. De selectiegesprekken vinden in overleg plaats.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

 

Type Werkplein
Intern nummer CE20-020
Organisatie Zozijn
Locatie Cen - ZAB - Paramedici Ergotherapie Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Maaike Kruitbosch, manager paramedische vakgroepen, telefoonnummer: 06-46198649
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 07-02-2020
Reageer voor 01-04-2020
Ingangsdatum 07-02-2020
Nummer 51245
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn