Ergotherapeut Eerstelijn (waarneming)
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

"Onze ergotherapeuten zijn goed in het bedenken van praktische oplossingen die ervoor zorgen dat de cliënten weer zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren en met zo min mogelijk klachten veilig thuis kunnen wonen." Heleen - Ergotherapeut

Wie zoeken wij?
We zoeken een ergotherapeut die graag en bij voorkeur in de eerstelijn werkt. Hier zie je veel verschillende hulpvragen en diagnoses voorbij komen. Als ergotherapeut vraagt dit dus om een hoge mate van flexibiliteit, maar het geeft veel afwisseling op je werkdag.

Als ergotherapeut in onze vakgroep zie je veel ouderen, maar ook de jongere doelgroep met chronische klachten of herstellende van COVID-19. We komen veelal aan huis bij de cliënt aangezien daar de hulpvraag ligt, dit betekent veel afwisseling in je werkdag. Ook bedienen we meerdere woonzorglocaties van ZONL. Voor deze vacature gaat het om 1 woonzorglocatie waar je de vaste ergotherapeut van bent. Je behandelt zowel bewoners 1-op-1 , als dat je de zorgteams adviseert met betrekking tot de te verlenen zorg en behandeling.

Binnen onze vakgroep ergotherapie is een plek ontstaan in verband met een zwangerschapswaarneming. Het betreft een waarneming voor de duur van 8,5 maand van december 2021 tot september 2022.

De werkomgeving
De vakgroep ergotherapie bestaat uit zeven enthousiaste ergotherapeuten die op verschillende locaties werken. Wij zijn werkzaam binnen de eerstelijns geriatrische revalidatie, de woonzorgcentra en verpleeghuizen. Daarnaast zijn we betrokken bij diverse locaties "kleinschalig wonen", binnen het werkgebied.

Het werkgebied van Zorggroep Oude en Nieuwe land betreft de gehele Noordoostpolder, Urk en Steenwijkerland. Voor deze vacature zoeken we een ergotherapeut die vanuit de eerstelijn de dorpen in de Noordoostpolder en één woonzorgcentrum (grotendeels reguliere woonzorgcentra bewoners, maar tevens een kleine afdeling Kleinschalig wonen) bedient.

Ons team ergotherapeuten zoekt elkaar geregeld op, er zijn korte lijntjes waardoor we onze vragen en kennis gemakkelijk met elkaar kunnen delen. Dit werkt erg prettig.
Je maakt deel uit van ons Advies- en Behandelcentrum, waar naast artsen alle paramedici vertegenwoordigd zijn. Er is veel kennis in huis en onderling vindt er laagdrempelig overleg en afstemming plaats.

Wat vragen wij?
Natuurlijk zoeken wij allereerst een fijne collega: iemand met passie voor het vak en een voorliefde voor het werken in de eerste lijn en ouderenzorg. Natuurlijk ben je in het bezit van een afgeronde opleiding Ergotherapie en sta je geregistreerd in het kwaliteitsregister voor ergotherapeuten. Daarbij:
  • heb je affiniteit met- en kennis van de eerste lijn en ouderenzorg;
  • heb je een open en betrokken houding en ben je communicatief vaardig, waardoor je als spil fungeert tussen de cliënt en het multidisciplinair team waarmee je werkt;
  • heb je eigen vervoer, want voor huisbezoeken en jouw inzet op de woonzorglocatie, is het belangrijk dat je mobiel bent.
Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.
  • Het salaris ligt tussen € 2.621,81 en € 4.161,92 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 55 cao VVT);
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van 8,5 maand, i.v.m. zwangerschapsvervanging;
Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke ondersteuning. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Heleen Norg (ergotherapeut) via h.norg@zorggroep-onl.nl of 06 1053 0690, of met Edith Ruiten (ergotherapeut) via e.ruiten@zorggroep-onl.nl of 06 2074 5834.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop 'solliciteren' op deze pagina.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Emmeloord (e.o.)
Postcode 8303 CN
Stad Emmeloord
Werkveld Revalidatie
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 11-10-2021
Reageer voor 08-11-2021
Nummer 71767

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land