Ergotherapeut
Carintreggeland

Functieomschrijving

 •    Is Revalidatie jouw vakgebied?
 •    Ben jij iemand die houdt van samenwerken met collega’s?
 •    Wil jij graag onderdeel uitmaken van de vakgroep Ergotherapie?

Dan willen we jou graag!

Het gaat om een tijdelijk contract van 28 uur betreffende zwangerschapsvervanging.

Je komt als Ergotherapeut te werken in een team van Ergotherapeuten die onderdeel zijn van het Expertisecentrum binnen Carintreggeland. De vakgroep Ergotherapie bestaat uit een team van enthousiaste Ergotherapeuten, die intra- en extramuraal werkzaam zijn. De vacature is gericht op het uitvoeren van met name Revalidatie en Intramurale- werkzaamheden.

De Ergotherapeutische werkzaamheden zijn gericht op de behandeling van de ouder wordende mens, de begeleiding van mantelzorgers en de ondersteuning van professionele zorgverleners. Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit, waarbij het een voorwaarde is dat je multidisciplinair denkt en werkt. Binnen onze Ergotherapeutische werkzaamheden is Revalidatie onze meest voorkomende zorg die wij bieden.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Ergotherapie
 • Je hebt ervaring in Revalidatie
 • Je bent geregistreerd in het basis- of kwaliteitsregister paramedici
 • Grote mate van zelfstandigheid
 • Multidisciplinair kunnen werken
 • Bij voorkeur DTE geschoold
 • Flexibel, positief, open en communicatief ingesteld
 • In het bezit van rijbewijs B en de beschikking over een auto

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om er te zijn voor onze cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 55, met maximaal salaris van € 4.286,78 op basis van 36 uur per week . Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Heb je interesse in deze functie, maar toch nog enkele vragen? Je kan hierover contact opnemen met onze collega’s Ergotherapeuten  Barbara Grootenhuis 06-53454985 of Leidy Huijsmans 06-34358377. Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109752

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland