Ergotherapeut
Treant Zorggroep

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om te werken in een dynamisch team? Zorg jij graag voor dat extra stukje zelfredzaamheid van de cliënt? Dan is Treant Zorggroep op zoek naar jou!

Wat ga je doen
Je onderzoekt, behandelt en begeleidt zowel intra- als extramurale cliënten in hun woonomgeving. Daarnaast geef je zorgondersteuning aan mantelzorgers en zorgmedewerkers op de woonafdelingen (zowel somatiek als psychogeriatrie). Je bent actief betrokken bij de revalidatie van cliënten die opgenomen zijn binnen de geriatrische revalidatiezorg. Verder ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van ergotherapeutische behandelplannen, aansluitend bij de wensen en behoeften van je cliënten.

Waar ga je werken
Je bent onderdeel van de afdeling behandeling & begeleiding van de regio Hoogeveen/De Wolden. In deze regio zijn de volgende professionals werkzaam: artsen, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, maatschappelijk werkenden, psychologen, diëtisten, bewegingsagogen, logopedisten en psychomotorisch therapeuten. Ons team ergotherapie bestaat uit 6 ergotherapeuten en een ondersteuner, van jong tot oud. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar we zijn altijd beschikbaar voor overleg. Als team zijn we voornamelijk zelfsturend en zien we volop uitdagingen en mogelijkheden voor (de eigen) ontwikkeling.  

Functie eisen

Wie zoeken wij
Je vindt het leuk om in een grote organisatie te werken. Je bent sociaal, houdt van een uitdaging en steekt graag energie in ontwikkeling. Je hebt affiniteit met de doelgroep, een open houding en je kunt prioriteiten stellen.
Je bent hbo gediplomeerd en in het kwaliteitsregister geregistreerd als ergotherapeut. Omdat je op diverse locaties zult werken, is het wenselijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs en een auto.

Inschaling

Wat bieden wij
We bieden je een uitdagende functie binnen een dynamisch, op ontwikkeling gericht en enthousiast team. In eerste instantie bieden wij je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd tot 1 september ter vervanging van een zwangerschapsverlof, met mogelijk uitzicht op een aantal vaste uren.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 55, minimaal € 2.435,72 en maximaal € 3.866,52 bruto fulltime per maand. Daarnaast kun je bij Treant extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer ontvangen via de fiscale uitruilregeling en hebben wij een eindejaarsuitkering. Ook kun je gratis parkeren en gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen op gebied van sport en vrijetijd. Ook kun je bij Treant gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast?
Wil je graag een keer langs komen om kennis te maken? Dat kan, de koffie staat klaar!

Direct solliciteren?
Klik op de sollicitatiebutton of op de link en solliciteer direct! 
 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat P&O Advies, telefoon 0591 65 56 56.

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in deze functie binnen Treant?
Ergotherapeut Care, Emmen e.o.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Type Vacature
Organisatie Treant Zorggroep
Locatie Hoogeveen
Postcode 7909 AA
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met Milou Kist (ergotherapeut), telefoon 06 30 65 07 17 of met Ingrid Slagter (ergotherapeut), telefoon 06 12 61 05 37. Ook kun je contact opnemen met de afdeling ergotherapie, telefoon 0528 28 61 26.
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 10-01-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 21-02-2020
Nummer 50627
Doorsturen Bekijk PDF

Treant Zorggroep

Binnen Treant Zorggroep bundelen we de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg.

Meer over Treant Zorggroep