Ergotherapeut
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Voor ons behandelcentrum binnen Marga Klompé zijn wij per januari 2020 op zoek naar een ergotherapeut. Ben jij onze nieuwe ondernemende collega en wil jij graag je kennis en kunde overdragen? Lees verder en laat van je horen door middel van jouw sollicitatie!

                   

JIJ bent als ergotherapeut verantwoordelijk voor ergotherapeutisch onderzoek, advisering, behandeling en begeleiding van cliënten en hun omgeving. Je werkt in teamverband en hebt een actieve inbreng in de multidisciplinaire behandeling van chronische somatische, psychogeriatrische en eerstelijns cliënten.

Daarnaast verwachten we van je dat je een actieve bijdrage levert aan deskundigheidsontwikkeling met betrekking tot het eigen vakgebied, de vakgroep ergotherapie, het paramedische team en de cliëntenzorg. Samen met je collega ergotherapeut vormen jullie het team in Lochem en ontvang je leiding van de regiomanager. Je standplaats wordt De Hoge Weide in Lochem maar je kunt ook ingezet worden binnen de overige regio’s van Marga Klompé. Samen met de vakgroep en je paramedische collega’s vormen jullie het behandelcentrum van Marga Klompé. Het behandelcentrum is vanaf april 2018 in wording en bevindt zich in het begin van haar verdere ontplooiing.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een HBO opleidingsniveau met en diploma Ergotherapeut en bij voorkeur werkervaring binnen de verpleeghuiszorg, in de eerste lijn en parkinson geschoold of bereid zijn deze scholing te volgen. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer en organisatie die volop in ontwikkeling is. Je werkt zelfstandig, gestructureerd, proactief en kunt goed samenwerken in multidisciplinair teamverband. Daarnaast kun je jouw kennis overdragen, ben je klantgericht, ondernemend en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en invoelend vermogen. Je herkent je in onze kernwaarden, staat ingeschreven in het kwaliteitsregister, bent in het bezit van een rijbewijs en kunt beschikken over een auto.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Het betreft een functie voor gemiddeld 25 uur per week. Wij bieden jou een arbeidscontract voor de duur van een jaar met de intentie tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Daarnaast bieden wij:

  • diversiteit in zorg en een open werksfeer;
  • een team met hele leuke collega’s;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;

prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Interesse en solliciteren?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton! Heb je vragen? Bel dan eerst even met Kristel Louw, Marion Pezy of Simone Meijer ergotherapeuten, te bereiken via: 0573-289600 of met collega regiomanager Marco Jong via 06-57998825. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 30 november 2019.                                                                                           

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

 

 

 

Type Vacature
Intern nummer 402
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie Marienhof
Postcode 7131MC
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Fysiotherapeut
Overig
Publicatiedatum 08-11-2019
Reageer voor 30-11-2019
Ingangsdatum 01-12-2019
Nummer 49457

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)