Ergotherapeut
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Ben jij die mensgerichte en daadkrachtige Ergotherapeut die wij zoeken?
Vervul jij graag deze veelzijdige functie in de ouderenzorg? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als Ergotherapeut te versterken!

Wat ga je precies doen?
De functie omvat alle ergotherapeutische werkzaamheden bij zowel revalidanten, somatische als psychogeriatrische cliënten, zowel in de instelling als in de eerste lijn. Je werkzaamheden bestaan uit o.a.: 

  • Je onderzoekt, observeert, behandelt en begeleidt cliënten op verschillende locaties;
  • Je beoordeelt zithoudingen, en geeft (rol)stoeladviezen;
  • Je vraagt rolstoelen aan via Zorginfo en bent verantwoordelijk voor het beheer en de inzet van rolstoelen;
  • Je geeft adviezen aan cliënten, familieleden, behandelaars en verplegend personeel alsmede aan externe instanties omtrent o.a. voorzieningen.

Functie eisen

Wat vragen wij van je?

  • Je bent in het bezit van een hbo-diploma ergotherapie;
  • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging waardoor jij eerste lijns-behandelingen mag uitvoeren;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep; 
  • Je kunt goed zelfstandig werken en ook uitstekend in teamverband;
  • Je hebt een rijbewijs B en bent bij voorkeur in het bezit van een auto;
  • Je beschikt over goede communicatie vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Inschaling

Wat bieden wij je?
Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar. De functie van ergotherapeut is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 55 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Alle behandelaars die werkzaam zijn in de verpleeghuizen en woonzorgcentra van Noorderboog zijn ondergebracht in het Expertise Centrum Noorderboog (ECN). Vanuit dit expertisecentrum behandelen de medewerkers veelal oudere mensen en bieden zij behandeling, begeleiding en zorg. Hiermee willen we een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van de cliënten. De vakgroep ergotherapie bestaat uit 7 ergotherapeuten die o.a. werkzaam zijn op de verschillende locaties in Diever, Meppel, Steenwijk en Wilhelminaoord. Daar worden op de GRZ-, somatiek-, psycho-geriatrie-afdelingen, de dagbehandeling en 1e lijns-cliënten behandeld. Daarnaast leggen de ergotherapeuten steeds meer bezoeken thuis af. 

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Tilja den Broeder, bereikbaar op telefoonnummer 0522-75 26 75 en 06-13 38 09 77.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en motivatie vóór 15-04-2021 naar ons toe. Dit kan via onze werkenbij-website: https://werkenbij.noorderboog.nl   
Vergeet niet het het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en  extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123456902
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Reggersoord
Postcode 7943KC
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 31-03-2021
Reageer voor 15-04-2021
Ingangsdatum 15-03-2021
Nummer 60317
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog