Ergotherapeut
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Binnen de Volwassen Revalidatie zoeken wij per direct twee

Ergotherapeuten

voor elk 24 uur p/w

De functie

Als ergotherapeut ben je werkzaam voor de sector neurologie. De sector bestaat uit verschillende diagnosegebonden, multidisciplinaire teams (Hersenletsel, NMA/ALS en MS), onder leiding van een revalidatiearts.

De sector wordt geleid door een bedrijfskundig manager en een medisch manager. Je behandelt zowel klinische als poliklinische revalidanten en je kunt in alle teams ingezet worden.

De werkzaamheden bestaan uit o.a.:

  • Het observeren, behandelen en begeleiden van klinische en poliklinische revalidanten. De behandeling wordt zowel individueel als in groepen gegeven.
  • Het verstrekken van informatie en het geven van adviezen ten aanzien van hulpmiddelen en voorzieningen.

Wij vragen

  • Je bent in het bezit van het diploma ergotherapie en staat ingeschreven in het basisregister.
  • Je hebt enige (stage)ervaring in het behandelen en begeleiden van volwassen patiënten met neurologische aandoeningen, bij voorkeur in een revalidatiecentrum.
  • Het hebben van kennis van en ervaring met handrevalidatie is een pré.
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en hebt affiniteit met bovengenoemde doelgroepen en activiteiten.
  • Je hebt duidelijke ideeën over de ergotherapeutische behandeling voor de beschreven doelgroepen en kunt hier op enthousiaste en professionele wijze vorm aan geven.
  • Een grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en creativiteit is noodzakelijk.
  • Tevens verwachten wij dat je stressbestendig bent en goed met andere collega’s kunt samen werken, zowel binnen de vakgroep als binnen het behandelteam.

Wij bieden

Twee uitdagende functies voor bepaalde tijd met een arbeidsomvang van 24 uur per week. Een van de functies zien we het liefst z.s.m. ingaan en heeft een looptijd van een jaar. De andere functie valt samen met een periode van zwangerschapsverlof, voor de periode half juni 2021 tot en met eind september 2021. De functie is ingedeeld in FWG 55. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld in overeenstemming met de CAO Ziekenhuizen.

Bijzonderheden

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld.

De sollicitatiegesprekken worden gepland in de week van 24 mei 2021.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Nadere inlichtingen betreffende deze functies kun je verkrijgen bij Annemieke Engele of Peter Oosterhoff (ergotherapeuten) bereikbaar via (053) 4875221.
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 04-05-2021
Reageer voor 19-05-2021
Nummer 67979
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie