ERGOTHERAPEUT OUDERENZORG
Saxenburgh

Revalidatie/Herstelzorg zoekt een tijdelijke ERGOTHERAPEUT die gaat werken op meerdere psychogeriatrische en somatische afdelingen binnen onze ouderenzorg.  

Wil jij bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven bij mensen met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen? Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving
Voor vervanging van zwangerschapsverlof zoeken wij een fijne collega die na een korte inwerkperiode zelfstandig gaat werken. Als ergotherapeut in de ouderenzorg werk je in een intramurale setting voor een optimale behandeling van cliënten samen in een multidisciplinair team. Daarnaast geef je vanuit jouw deskundigheid adviezen aan verzorgenden op de afdelingen en aan mantelzorgers en/of familie. Geen dag is hetzelfde: de ene dag ben je met name heel druk met het aanvragen van hulpmiddelen, dan weer meer met behandeling van cliënten/bewoners of met het adviseren aan de zorg. Omdat het gaat om een tijdelijke vacature zal je met name worden ingezet bij de ouderenzorg op de locatie Clara Feyoena Heem en de Marsch Kruserbrink in Hardenberg. Even navraag doen bij één van je collega’s is dan gemakkelijker. 

Wie zoeken wij?
Je bent een gediplomeerd ergotherapeut met registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als om in een (multidisciplinair) team te werken en het werken met ouderen is écht jouw ding. Je hebt kennis van lig- en zithouding en het aanvragen van rolstoelen bij het zorgkantoor. Je houdt van afwisseling en ziet snel prioriteiten. Van nature ben je, net als wij, gewend om te denken vanuit mogelijkheden en kansen en ben je creatief in het vinden van oplossingen. Mocht je jezelf hierin herkennen, maar nog niet beschikken over veel werkervaring, geen probleem! Ook dan nodigen we je graag uit om te reageren. Daarnaast is het van belang om in bezit te zijn van een auto ivm reizen tussen de locaties.

Revalidatie/ herstelzorg: 
De afdeling Revalidatie en Sportgeneeskunde van Saxenburgh bestaat uit Revalidatie-unit Vechtdal (Revalidatie en herstelzorg), 2 revalidatieartsen, een sportarts en een team paramedici werkende in de ouderen- en ziekenhuiszorg en op de Revalidatieunit. De afdeling bestaat uit de volgende disciplines: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, (medisch) maatschappelijk werk en diëtetiek.

Onze ergotherapeuten die werkzaam zijn voor de ouderenzorg en de revalidatieunit zoeken nu tijdelijk versterking.  

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland. Ons motto is ‘Samen werken voor goede zorg!  

Wat kunnen wij jou bieden?
Je kunt in een aantal maanden kennismaken met het brede pakket van werkzaamheden als ergotherapeut in de ouderenzorg. Een fijne werkomgeving in een team dat gericht is op kwaliteit en waarbij intervisie heel gewoon is.

  • Het gaat om een dienstverband van gemiddeld 20 uren per week van 30 augustus 2021 tot 1 januari 2022. Bij extra drukte of vakanties kan gevraagd worden of je meer uren wilt werken.
  • De werkzaamheden vinden doorgaans plaats van maandag t/m vrijdag
  • Salaris is maximaal € 4.161,92 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 55)
    • Vanaf 1 juli 2021 is dit € 4.286,78
    • Er komt nog vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering bij (8,33%)
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Elsina ten Cate, teammanager, via (06) 31 66 45 71 of Stefanie Schreurs, ergotherapeut, via (0523) 27 65 82. Je kunt ook mailen naar s.schreurs@sxb.nl.   

Je kunt reageren tot dinsdag 22 juni 2021. De sollicitatiegesprekken worden op donderdag 1 juli gepland. We verzoeken je alvast rekening te houden met deze datum.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.21.050
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Revalidatie
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Elsina ten Cate, teammanager, via (06) 31 66 45 71 of Stefanie Schreurs, ergotherapeut, via (0523) 27 65 82. Je kunt ook mailen naar s.schreurs@sxb.nl.   
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 08-06-2021
Ingangsdatum 30-08-2021
Reageer voor 22-06-2021
Nummer 68860
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh