ERGOTHERAPEUT
Saxenburgh Groep

Functieomschrijving

Ben jij een professional met passie voor de zorg? Ben jij iemand die bij wil dragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven bij mensen met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen de ouderenzorg / geriatrische revalidatiezorg is er een zwangerschapswaarneming ontstaan voor een

ERGOTHERAPEUT
gemiddeld minimaal 24 uur en maximaal 28 uur per week

aanstelling vindt plaats voor de periode van 2 september 2019 t/m 3 januari 2020.

De afdeling Revalidatie en Sportgeneeskunde van de Saxenburgh Groep bestaat uit Revalidatie-unit , 2 revalidatieartsen, een sportarts en een team paramedici werkende in de ouderen- en ziekenhuiszorg en op de Revalidatie-unit.

De afdeling bestaat uit de volgende disciplines: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, (medisch) maatschappelijk werk en diëtiek. Het team paramedici ouderenzorg bestaat uit circa 30 medewerkers en het team ziekenhuis bestaat uit 29 medewerkers.

Wat ga jij doen?
Binnen de geriatrische revalidatiezorg worden revalidanten opgenomen na een CVA, THA, TKA, amputatie, COPD en overige aandoeningen. Je bent betrokken bij de diagnostiek en behandeling van deze revalidanten in een multidisciplinaire setting. Daarnaast geef je adviezen aan de zorg, mantelzorgers en familie. Hiernaast vinden er werkzaamheden plaats in de eerstelijn PG en somatiek.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?
De zorg wordt steeds complexer. Dit vraagt om goed opgeleide, vakdeskundige medewerkers. Maar om met de verandering in de zorg om te kunnen gaan, is niet alleen vakdeskundigheid van belang. Wij zoeken een collega die een grote mate van zelfredzaamheid heeft en uitstekend samenwerkt. Essentieel is dat je net zo gepassioneerd bent voor de zorg als wij. Je bent gedreven om de zorg rondom onze cliënten optimaal vorm te geven en je vindt kwaliteit, eigen regie en het bieden van goede zorg belangrijk. We verwachten een flexibele houding met betrekking tot inzet uren per week.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende functie in de mooiste zorgorganisatie in onze regio. Je gaat werken met enthousiaste collega's op een kwalitatief sterke afdeling.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 55.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur je sollicitatie. Je kunt reageren tot 22 juni 2019.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandagmiddag 1 juli 2019.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Chantal Berentschot (0523 - 27 65 82). Je kunt ook mailen naar: c.berentschot@sxb.nl.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.19.049
Organisatie Saxenburgh Groep
Locatie Saxenburgh Groep, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Chantal Berentschot (0523 - 27 65 82 of c.berentschot@sxb.nl)
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 05-06-2019
Reageer voor 22-06-2019
Ingangsdatum 02-09-2019
Nummer 46336
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh Groep

De Saxenburgh Groep biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt de Saxenburgh Groep deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh Groep