Ergotherapeut (waarnemend) Hellendoorn en omgeving
ZorgAccent

Functieomschrijving

Je bent werkzaam binnen de woonzorgcentra van ZorgAccent, de GRZ en in de Eerste lijn. Als ergotherapeut werk je doelbewust samen in een betrokken multidisciplinair team.

De vakgroep ergotherapie bestaat momenteel uit 7 enthousiaste ergotherapeuten. Wij zijn een gedreven team en kunnen en mogen zelf onze eigen koers bepalen. Dat betekent dat wij vooruitstrevend zijn om te ontdekken welke mogelijkheden ergotherapie kan bieden. Hierbij denken wij out-of-the-box.
Door de laagdrempelige cultuur worden wij gestimuleerd om een stapje verder te zetten in de behandeling van de cliënt en het verbeteren van de kwaliteit van leven en zorg. Binnen ons team is veel kennis op het gebied van cognitieve revalidatie, sensorische informatieverwerking, zit- en lighouding, fysieke (werk)belasting en zorgtechnologie.

Ontwikkeling en werkplezier vinden wij erg belangrijk. In overleg worden jouw werkgebied en taken bepaald. Wij zijn erg benieuwd naar jouw kwaliteiten en ervaring, waar jouw affiniteit ligt en hoe je deze wilt inzetten.
Mocht je net afgestudeerd zijn en vol enthousiasme aan de slag willen als ergotherapeut, dan kunnen we samen werken aan je professionele expertise.
Ben je juist toe aan een nieuwe uitdaging, dan ben je van harte welkom om je verder te ontwikkelen.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/ergotherapeut-waarnemend-hellendoorn-en-omgeving/ 

Functie eisen

Een afgeronde opleiding ergotherapie en je staat ingeschreven in het (basis)kwaliteitsregister;
Je hebt hart voor de ouderenzorg, waarbij kwaliteit van leven centraal staat;
Je herkent je in de kernwaarden van ZorgAccent, namelijk Vertrouwen – Echt – Toegewijd en LEF! ;
Goede communicatieve en sociale vaardigheden, je bent integer en zorgvuldig in het contact met cliënten en collega's;
Vermogen om cliënten en collega’s te activeren en te stimuleren;
Je bent flexibel, een aanpakker, je kunt snel schakelen en je durft te vragen;
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, kunt goed prioriteiten stellen en initiatief nemen;
Digitaal vaardig of bereid om dit verder te ontwikkelen;
In bezit van een eigen auto.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/ergotherapeut-waarnemend-hellendoorn-en-omgeving/ 

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT;
De functie is gewaardeerd in FWG 55; tussen de €2.700,- en maximaal € 4.286,- bruto per maand op basis van 36 uur per week;
Je ontvangt een werktelefoon en een laptop.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/ergotherapeut-waarnemend-hellendoorn-en-omgeving/ 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 03-05-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 110577
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent