Ergotherapeut
Zorgspectrum Het Zand

Functieomschrijving

De locatie
Zorgspectrum Het Zand is een middelgrote zorgorganisatie die op zes locaties in de regio Zwolle zorg biedt aan ouderen en jonge verpleeghuiscliënten met een eenvoudige zorgvraag tot een complexe zorgvraag. Zorg jij voor een betekenisvolle dag voor onze cliënten, lees dan verder!

 Het team
In verband met uitbreiding van het team, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Op dit moment bestaat het team uit vijf Ergotherapeuten en zij vallen onder de vakgroep Paramedici. Deze bestaat naast Ergotherapeuten uit Fysiotherapeuten, Diëtisten en Logopedisten. Binnen de afdeling wordt multidisciplinair samengewerkt. Je werkt zelfstandig, maar gaat ook het gesprek aan met je collega’s en andere disciplines. Door de diversiteit van onze doelgroepen, heb je veel afwisseling in het werk en kom je verschillende problematieken tegen. Daarom verwachten wij dat je ervaring hebt met eerstelijns ergotherapie en geriatrische revalidatiezorg.

Dieneke Dijksma, Ergotherapeut:
“Het is fijn om in een multidisciplinaire setting te werken met uiteenlopende doelgroepen, van revalidatie tot PG. Binnen ons prettige, open team hebben we een goede samenwerking en vullen we elkaar mooi aan.”

Functie eisen

Als Ergotherapeut onderzoekt, behandelt en begeleid je cliënten op basis van DTE of behandelaanwijzing van de arts. Je geeft informatie, instructie en advies aan cliënten, familie, behandelaars en verplegend personeel over te verrichten activiteiten.

Voor deze functie zijn op wij op zoek naar een collega:

 • die beschikt over een HBO diploma Ergotherapie en is geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici;
 • die affiniteit heeft met de ouderenzorg en daarbinnen breed inzetbaar is;
 • met het vermogen tot motiveren en stimuleren van al onze doelgroepen;
 • die cursussen heeft gevolgd op (of bereid is om) het gebied van sensorische informatieverwerking;
 • ervaring heeft met het implementeren van processen;
 • met een proactieve, ondernemende en zelfstandige werkhouding en daarnaast goed kan samenwerken en collega’s actief opzoekt;
 • In het bezit is van een rijbewijs.

Inschaling

Wij bieden:

 • een contract voor onbepaalde tijd;
 • een dienstverband van 28 uur per week;
 • een salaris van maximaal € 4.021,18 bruto per maand op fulltime basis (FWG 55). Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33 % en een reiskostenvergoeding conform cao VVT;
 • een multidisciplinaire setting om in te werken met uiteenlopende doelgroepen.

Naast natuurlijk een fijne werkomgeving hebben we bij ons échte aandacht voor elkaar en hoort bij elke ontmoeting een begroeting. We staan open voor jouw frisse ideeën en je mag je eigen regie pakken.  Naast respect en betrouwbaarheid is humor het fundament van onze dagelijkse werkzaamheden.

Bijzonderheden

Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 20-12
Organisatie Zorgspectrum Het Zand
Locatie Zorgspectrum Het Zand, diverse locaties rond Zwolle
Postcode 8014BE
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Bel gerust op maandag, dinsdag of donderdag met Dieneke Dijksma, Ergotherapeut, telefoonnummer 038-4687763.
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 14-02-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 09-03-2020
Nummer 51389
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand is een stichting die bestaat uit de verzorgingshuizen De Berghorst te Staphorst, De Hulstkampen te Nieuwleusen, Het Weijtendaal te Wijhe, Het Wooldhuis te Heino en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove te Zwolle. Aan ruim 750 cliënten wordt zorg geboden door ongeveer 1200 medewerkers. Onze medewerkers dragen zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Als werkgever zijn wij bereid te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke medewerker. Centraal in onze organisatie staan de kernwaarden aandacht, respect en betrouwbaar.

Meer over Zorgspectrum Het Zand