HR adviseur
Verian

Ben jij een verbindende en hands-on HR adviseur? Dan zijn wij op zoek naar jou! In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

HR adviseur
Voor 32 uur per week

Als aanvulling op ons team van 6 collega’s ben jij de nieuwe collega HR adviseur die o.a. affiniteit heeft met cao, wet- en regelgeving. Als HR adviseur ben je een stevige en deskundige gesprekspartner voor directie en management en weet je onze HR visie in concrete acties te vertalen. Daarmee ondersteun je in het behalen van de organisatiedoelstellingen.

 Jouw verantwoordelijkheden:

 • Het leveren van input op het gebied van ontwikkeling en HR strategieën;
 • Het ontwikkelen en implementeren van HR instrumenten en oplossingen die het organisatieresultaat ondersteunen;
 • Het ondersteunen en proactief benaderen van directie en management op strategisch en tactisch niveau bij veranderingen op het gebied van belangrijke organisatorische en personele issues;
 • Het opstellen en uitrollen van beleidsvraagstukken en het leiden van projecten;
 • Je pakt complexe vraagstukken en individuele casuïstiek op;
 • Je houdt je bezig met Arbobeleid, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en alles wat daarbij komt kijken.

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding op het gebied van HR;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als HR adviseur, bij voorkeur ervaring in de zorg;
 • Je vindt het een uitdaging om nieuwe regelingen te implementeren, ook systeemtechnisch en weet dit projectmatig aan te vliegen;
 • Jij staat stevig in je schoenen en hebt ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen;
 • Jij hebt goede kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Anderen op een prettige en effectieve manier overtuigen en inspireren is voor jou geen probleem! Je bent immers een teamspeler, coach en verbinder en hebt een pro- actieve houding.

Hebben we een match? Dan bieden wij jou:

 • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een enthousiast en professioneel team;
 • Een plezierige en dynamische werkomgeving met alle ruimte voor eigen inbreng;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Inschaling op basis van de cao VVT in FWG (55) maximaal € 4.426,10 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenvoorziening en een aantrekkelijke werkkostenregeling.

Jouw nieuwe werkplek
De HR afdeling is werkzaam voor de 3 thuiszorglabels; Vérian, Thuisgenoten en BTKzorg. De organisaties leveren huishoudelijke ondersteuning, thuiszorg en begeleiding. Als HR adviseur voor alle drie de labels afwisselend op onze kantoren in Almelo en Apeldoorn. De HR afdeling en de afdeling Leren en Ontwikkelen van de zorglabels zijn in transitie. Met als doel om over de organisaties heen te werken, elkaar te versterken, op uniforme wijze te werken en elkaar waar te kunnen nemen bij afwezigheid.

Je werkt met diverse zorgprofessionals van de verschillende zorglabels samen. Denk daarbij aan de andere stafdiensten, zoals kwaliteit, maar ook met de collega’s uit veld o.a. verpleegkundigen, Verzorgende IG-ers, huishoudelijke ondersteuners, JGZ medewerkers en thuisbegeleiders in de regio’s Twente, Groningen, Drenthe, Achterhoek, Apeldoorn, de Veluwe en Nijmegen.

Is dit jouw nieuwe baan?
Solliciteer dan snel en eenvoudig via onderstaand formulier. Je ontvangt gelijk een bevestigingsmail en we nemen binnen 4 werkdagen telefonisch contact met je op. Nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit bij ons op kantoor in Apeldoorn voor een kennismakingsgesprek.

Eerst nog wat meer informatie over deze functie?
Twijfel niet om contact op te nemen met Annemarie Bouwmeester, HR adviseur, via telefoonnummer 06-13886320 of e-mail [email protected] Zij vertelt je graag meer!

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze cliënten en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Wij kiezen er bewust voor deze vacature zelf in te vullen. Wij vragen bedrijven of organisaties die hun diensten aan willen bieden, geen contact met ons op te nemen. Tenzij je een nieuwe baan zoekt als HR-adviseur ;)

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Apeldoorn
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Overig
Personeelsadviseur
Staffunctionaris
Publicatiedatum 20-02-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 116498
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian